in

Анди с дигиталката. Един талант на 19

Андрей е на 19 години и е маниак на тема фотография. Голям пич е, въпреки крехката си възраст. За себе си казва, че е запален и по следенето на плейлистите на редица български радиа и се интересува от всичко, свързано с музикалните радиа и телевизии. Това не го разбираме, честно, но момчето има талант и затова искаме да ти го покажем.

-Анди, кажи ни колко ти е ISO-то и на колко пиксела ще ни снимаш голи до кръста и намазани с олио?

ISO-то ми е 6400 и ще ви снимам на 12 000 000 пиксела, за да изпъкне отражението от Слънцето.

-Защо избра фотографията?

Избрах я, защото това е начинът, чрез който мога по-разбираемо да покажа на останалите това, което виждам и аз самият, това което в повечето случай те не виждат – заслепени от други глупости.

-Ще завираш ли обектива в лицата на известните личности един ден, докато те псуват? Иска ли ти се да бъдеш папарак?

По принцип не искам да бъда папарак, но попадне ли ми „пикантна“ сцена, задължително ще се превърна в такъв за минути, защото тя трябва да бъде уловена!

-Интересуваш се от радио и телевизия. Доволен ли си от продукцията, която ти се предоставя като потребител? Какво искаш да слушаш и гледаш?

Доволен съм, да, но само от научно-популярните продукции и продукциите на българските сериали и филми.

-Немаше как да не те питаме нещо толкова тъпо, но ти си пич и ще ни простиш. Кажи ни какви момичета харесваш и коя би могла да те спечели? Не се и съмнявай, че след това интервю ще те търсят не само заради таланта ти, а и затова, че ни познаваш лично…

Харесвам момичета, които знаят какво искат и които не гонят бройката и парите. Момичета, които могат да излязат естествени, а не с 2 тона грим и да се гордеят с това. То и аз мога да нагримирам една кукла, но това прави ли я красива? Не съм фен и на огромните „дини“, по-добре да са по-малки, но по-стегнати.

2

-Супер. Важното е да не са й на гърба. Какво си разбрал дотук за живота?

Че най-лесно се постига всичко, когато забиваш нож в гърба на приятел. Затова аз винаги се стремя по честен път и в повечето случай сам да постигам всичко, което съм си набелязал като цел или мечта. Няма нищо по-хубаво от това да кажеш: „Аз мога и направих всичко сам, без да предавам и да забивам нож в гърба на приятелите си!“

-Довърши изречението… “Четете brato.bg, защото…”

Защото понякога се нуждая от забавление, докато чета някоя новина или статия – все пак трябва и сайт, който да представя нещата от различна гледна точка.

Профилът на Андрей във Фейсбук

Страницатa с фотографиите на Андрей във Фейсбук

Кефи ли те?

Ван Юй, рисунките и дърветата (СНИМКИ)

От грозна ларва до красива пеперуда (СНИМКИ)