in

Как да разпознаеш самотната жена

Има много недоклецани Цецки, брато. Всяка пета в приятелите ти във Фейсбук е такава. Искат си цомбене, все пак и те душа носят. Нормално си е. Как обаче да ги разпознаеш, за да ги атакуваш със себе си? Разкриваме ти кои са белезите на самотните женски, като статията я има в “Наръчникът на едно брато” – нашата книга, превърнала се в мъжка библия. А ти намери такава самотна Цецка, удари й шамар на дупето и след това бой с паламарката! Остро!

Статуси

Самотните Цецки пишат брутални статуси. Всеки ден драска нещо, което я издава. Предимно статуси, свързани с любовта. Ако събереш няколко такива, имаш текст на Веско Маринов. Един ден пише колко еднакви са мъжете, на следващия как иска някой да я ядосва, а 24 часа по-късно пише колко й е добре, че е сама. Самотната женска обича да хейтва Свети Валентин, но през останалите дни от годината ежедневно качва снимки на влюбени. Баси тъжното.

Селфита

Всеки ден качва муцки, буцки, барабуцки във Фейса. Иска да е харесвана, а постоянните селфита издават нейното ниско самочувствие, требва си да й го вдигнеш, като й го подадеш. Самотната Цецка се снима навсякъде – кафенета, кенефи, дискотеки, университети или битака в Орландовци. Важното е да има селфи. Дали е с муцка или не, това няма никакво значение.

Има котка

Запомни, че всяка самотна жена има котка. Запознаеш ли се с такова момиче, знай, че е хванала паяжина в междукрачието. И хващаме бас, че има защо. Ние лично не харесваме котки. Освен това хората, които харесват котки, са много странни. Честно! Съветът ни е да стоиш далече от такива Цецки. Може обаче миризмата на котешко аки и урина да не те притесняват, тогава вдигай самолета и го забивай там, където си решил.

Живи включвания

Целувчици, поздравчета, фалшиво добро настроение. Всичко това може да се види в живите включвания на някои Цецки във Фейсбук. Натиска бутончето да е live, за да бъде с много мъже, макар в същия момент да не е с нито един от тях. Обича да я чакат на опашка. Обича да й правят комплименти. Палци нагоре, патки нагоре, а в същото време довечера ще прегръща плюшена мечка. Що? Щото проблемът си е лично в нея, брато. Живите включвания са жив ташак, освен ако не ни нападат извънземни. Набараш ли Цецка с такава активност във Фейсбук, пиши й нещо различно от тъпи свалки колко е красива. Сама е, свалят я десетки космати мъжаги, така че тя скоро ще избере един от тях, който ще има честта да й обърне хастара. Напиши й, че е грозна като панелка. Ще те запомни, мамицата й. Запомни ли те, имаш по-голям шанс. Ти не си като другите, имаш чувство за хумор и оригинален подход.

Информира

Самотните Цецки, които имат нужда от твоите ласки, постоянно пишат какво правят, какво ядат, къде са в момента, колко яко е във фитнеса, колко кила са свалили. В социалната мрежа от недоклатената ще разбереш как са я ядосали в работата или най-вече какво й е написал някакъв мъж във Фейсбук. За последното лъже винаги! Просто се прави на интересна и иска да привлече внимание. Да си знаеш.

По женски

Самотните дами обичат да излизат предимно по женски. Постоянно! Събират се цяла дружинка загорели Цецки и отиват някъде, за да удавят мъката в нискокачествен алкохол и с още по-нискокачествена музика. Те са на групи и са готови да разкъсат всеки, който сбърка със свалка. Едно от най-грешните неща е да атакуваш стадо Цецки. Те са мега силни, когато са цяла групировка. На всички им се прави секс, обаче всички ще те отрежат, защото тук става въпрос за чест и достойнство.

Секс още първата вечер

Познавахме една, която постоянно нямаше гадже, но правеше по-редовно секс и от обвързаните си приятелки. Причината – ляга с момче още на първа среща, като според нея така ще си спечели сигурно обвързване. Доста отчайващото, нали? И какво следва, брато? Въпреки че мислим постоянно за чок-чок, подобни действия отблъскват мъжа. Именно заради това тя продължава да е сама, но все така упорито залага на секс с цел обвързване. Красив автогол. В случай че попаднеш на такава мацка, знай, че нито тя ти е длъжна, нито ти на нея. Не вярвай на думи. Тук става въпрос за философия. Продължавай да правиш каквото си искаш. Тя спи с много и все пак е по-сама от овчар.

Профилната снимка

Ако дадена Цецка има профилна снимка в социалната мрежа на котка или цветя, значи освен самотна, тя е и грозна. Готови сме да се обзаложим! Изобщо не й пиши, защото е твърде вероятно да е приятелка и на майка ти. Дебелите пък имат само снимка на главата, не ни карай да започваме темата…

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

ВИДЕО: Яка мацка поглъща 1 метър хотдог

Съдят жена, защото работила гола до кръста в дома си