in

Най-силните лафове на великия Попвасилев в Шампионската лига

България има нужда от повече хора като Георги Попвасилев, брато. Коментаторът прави всеки един мач, който коментира, радост за ухото. Без значение какво се случва на терена, журналистът намира точните думи и най-вече епитети, за да разчупи скуката пред малкия екран. С ръка на сърцето признаваме, че трябва да има повече коментатори като него. Отдавна ни омръзна да слушаме банални фрази, с които неговите колеги ни заливат всеки уикенд. Подбраните цитати са на фейсбук страницата “Класически хазартен тип”. Благодарим за което.

“Добър вечер, уважаеми зрители, лягайте на канапето, отваряйте шишето, ишиасът ви да щрака, чакаме първата атака…”

“Тези, които са дошли на поход от земите на Ахил, Херкулес и Одисей. На врага си те страх едва ли внушават и лесна плячка се очаква те да станат. Сизифовски се очакват да са мъките им в този мач срещу наследниците на Баварските крале Лудвиг I до XI”

“Ханзи Флик, Флик се превежда от немски кръпка, Ханзи дойде да закърпи положението, но едва ли ще изтрае до Коледа, кандидатите са много.”

“Трябва да признаем, че малко скучновато върви този мач… Мисля си дали да не ви предложа да си вземете лист и молив, пък аз да ви издиктувам една рецепта за бисквитена торта.”

“За да спре този мач да се точи като макарон на фурна.”

“Опитаха се с центрирания отляво и отдясно, но общо взето нищо не опитаха, нито по крилата, нито през центъра.”

“Но засега желанията на Олимпиакос за атака се родеят като моята мечта Анджелина Джоли да дойде у нас и да ми направи личен стрийптиз…”

“Бе чуда се на тъзи смяна на Ханзи Флик, ама той си знае.”

“И понеже аз много дрънкам и говора, ама точно тоа дето го пусна вкара гола.”

“Айде по-спокойно с тия жестове, драги баварци”

„И я оплескаха играчите на Байерн, типично за този мач.“

„Аз лично ви споделих всичките си наблюдения за този мач, които 90 минути се трупаха като тлъсти пъдпъдъци пред оптичен мерник на ловна пушка.”

Кефи ли те?

Хванаха айдук на вино, “забравил” да избяга от местопрестъплението след няколкодневен пир

Not Safe For Work
Click to view this post

Празнуваме световния ден на пошляпване по дупето