in

Най-неловките неща, които могат да ти се случат във фитнеса

Влизайки в залата за фитнес, брато, ти влизаш в един напълно различен свят. Това може би си го усещал през годините, а може би тепърва ще го изпиташ. Един истински мъж трябва да направи поне една тренировка с тежести, за да може да участва наравно с останалите в подобни теми на маса. Отделен въпрос е колко удачно е да говориш за здравословен и активен живот, докато се наливаш с домашна ракия, тъпчеш се със суджуци и руска салата от пластмасова кутия.

И все пак има какво да научиш още преди да влезеш във фитнеса. Защото там, подобно на много други места, се разказват колоритни истории, а ти можеш да бъдеш част от тях, ако не внимаваш. Виж кои са част от най-нелепите неща, които могат да те съпътстват в моментите между сериите с дъмбели.

Да пиеш от чужда вода

Адски неловко, брато. Слувало ни се е. Свършваме с дадено упражнение, след което с походка на ММА боец се насочваме към уж нашата вода, за да утолим жаждата. На третата или четвъртата голяма глъдка към нас се приближава друг посетител на залата, който ни гледа някак с интерес. Питаме го има ли проблем, а той ни връща, че и той е жаден, а въпросната бутилка си е негова. Тъпо!

Да се изрежеш, докато сменят песните

Ако си в залата вече от месец, то със сигурност си си подредил поне малко режима. Сега храненията ти включват повече храни, богати на протеин. От него обаче коремът ти ври и кипи, а крайният резултат са тежки газове, които са способни да докарат в залата онези пичове с костюмите срещу радиация. Тъпо е обаче да решиш да разтовариш напрежението с една звучна в момент, когато се сменят песните в залата и тишината е най-големият ти враг.

Майка ти да дойде в залата, за да ти даде хаповете

Пиеш креатин, проетин, рибно масло, витамини, аминокиселини и какво ли още не. Но ето, че се стига до онзи момент, когато си забравиш хаповете у вас. Майната му, една тренировка ще минеш без тях. Но не така мисли майка ти, която подобно на теб е влязла във филма. И докато тренираш и разговаряш пичовски с останалите в залата, тя нахлува притеснена с чаша вода и шепа стимуланти. Тук някъде авторитетът ти е подбит зверски и осъзнаваш, че годините, в които си се правил на лошо момче безвъзратно са останали зад иначе нацепения ти гръб.

Да се затиснеш с щанга

Не можеш да ни излъжеш – една от причините да влезеш в залата е, че там ходи и една Цецка, която ти тайни си харесваш. Правиш се на здрав, мотивиран и много готин. По закона на Мърфи обаче, тя ще те забележи, когато си твърдо решен да удариш нов рекорд на лежанката, но… тя те затисне и ти безпомощно махаш крайници като хлебарка в кухнята на детска градина. Смяна на залата след 3, 2, 1…

Да сваляш момиче, което тренира с гаджето си

Вече 5 минути обясняваш на красива девойка в черно клинче, че прави упражнението грешно. Показваш й грешките, придържайки я за кръста, че и малко по-надолу. Всичко това е придружено с палави погледи, а очите ти не слизат от дупето й, въпреки че тя го забелязва. И точно когато си сигурен, че ти е в кърпа вързана, при вас идва гаджето й, за да пита дали има проблем и какъв е той.

Да тренираш с бившата си

По-тъпо от тази ситуация е единствено да тренираш в едно и също помещение с бившата ти. Точно си сигурен, че си се закрепил на нервна почва, когато тя влиза с походка на разгонена кошута и всички във фитнеса гледат само нея. От шепнещите разговори на останалите около теб научаваш, че трима от залата са ти баджанаци, а други двама са били причината да те зареже баш на рождения ти ден.

Кефи ли те?

Синът на Холифийлд нокаутира съперник за 16 секунди в дебюта си (ВИДЕО)

Индиец умря, след като опита да изяде 50 яйца