in

Момичета инсценираха отвличане, намериха ги в хасковски хотел с момчета

Две момичета – на 17 и 22 години, вдигнаха на крак полицейското управление в Харманли, брато. В продължение на два дни те поддържали заблудата, че са отвлечени от непознати. Изпращали на родителите си съобщения, че са заключени в Първомай и Чирпан. Баси филма!

Веднага са сформирани оперативни групи, които обявили момичетата за издирване и започнали да ги търсят. В хода на оперативно-издирвателните действия, момичетата, заедно с едногодишното дете на по-голямата, са намерени в хасковски хотел в компанията на двама свои приятели. Приятелките били в отлично здраве.

След разговори с тях станало ясно, че са напуснали домовете си по собствено желание, за да се видят с момчетата, с които от известно време поддържали онлайн връзка и с които желаели да прекарат няколко дни в Хасково.

Инсценираното отвличане било с цел да нямат конфликт с родителите си, пише Haskovo Info. Материалите за поведението на непълнолетната харманлийка ще бъдат предадени на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни-Харманли.

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

В Русия пребиха дебил, правил се на бомбаджия в автобус (ВИДЕО)

Съдии порязаха жестоко Багата и той загуби боя срещу рекордьора по нокаути