in

Кой да поеме БФС? Предлагаме шефа на “Пирин СС”, Кофе Бабоне и още

Българският футбол е в тежък махмурлук, брато. Невиждана криза доведе до смяна на властта – Боби Михайлов бе свален от президентския пост след 14 години яки купони, маанета и пляскане на фона на ритми на Преслава. Бяха хубави времена, но само за него. За феновете на футбола си беше кошмар да гледаш как “А” група става Първа лига, а националният отбор – гостуваща трупа за вдигане на самочувствие на противниците. Сега трябва друг да дойде на власт. Много е вероятно да е олицетворение на песента на Ицо Хазарта “Имам човек”. Ще се изненадаме, ако не е така. Преди да се е стигнал до Конгрес на БФС, ние сме длъжни да издигнем нашите варианти, защото само с взаимна помощ можем да вървим напред.

Кофе Бабоне

Фаворит №1 за нов шеф на футбола ни е Кофе Бабоне. Ще сметнеш, че предложението ни е крайно несериозно, но ще си в грешка. Кофе не само разбира от футбол, той е мениджър и предлагаше редица играчи на родните отбори. С подобен ход БФС ще измие срама от расисткия скандал и ще покаже толерантност, за която и англичаните ще завидят. Така ще ги накиснем тях, че само са пискали на националния стадион и в действителност не ние, а те са расисти. Кофе Бабоне е познат у нас като шоумен и с него за вицепрезидент предлагаме Влади Въргала. Това е далеч по-удачно от Боби и Лечков.

Гацо Бацов

За разлика от Боби, той поне може да носи на пиене. Гацо никога не е получавал схващания от алкохол, нито е ходил на терапия. Той не се срамува от своите пороци, което го прави истински мъжкар. Двамата си приличат и по това, че в действителност са плешиви, но няма значение. Гацо Бацов разбира от любимата на милиони игра. Веднъж каза, че футболът трябва да се играе с две топки – една за нас и една за противника. Беше прав. Срещу Англия най-добре се видя, че трябва да се работи за въвеждането на такова правило час по-скоро.

Вили Вуцов

Баща му беше велик управленец и дясна ръка на Иван Славков, а по времето на Батето родният футбол беше далеч по-жив отсега. Ред е да се даде път на младите. Треньорският занаят отдавна отесня за него. Беше където беше, след “Левски” и без това няма повече накъде. Ред е за нова крачка в кариерата му. Вуцов-младши не пие, чевръст е и танцува при всеки отбелязан гол. Националите рядко го правят, така че всеки път ще може да има различен танц. Боби само се поклащаше, а танците му бяха далеч от футболните терени. Не е честно подобни неща да остават скрити за феновете. Вуцов ще вземе нещата в свои ръце, а под словестния му прицел ще бъдат играчи, съдии, противници, флагчета и Наско Узунов. За да подкрепим думите си, ще споменем само, че вече има петиция за издигането на кандидатурата на Вили Вуцов. За негово вице предлагаме Тити Папазов, защото обича да плаче, а покрай националния отбор има много мъка.

Фенът на “Пирин СС”

Това момче отдавна каза истината за българския футбол, но всички му се смяха. И до днес кадри с интервюто му на полувремето на Левски – Пирин се въртят из социалните мрежи, защото темата е актуална.

“Червен картон за Марио Матушев и всичко си *бава *утката майчина, какво да ви кажа. Заради Левски, ЦСКА, Локо София, Литекс и още един два отбора няма футбол в България. Да се махат от това първенство и да си играем ние, истинските отбори. Къде са Ботев Враца, къде е истинският Берое? Няма ги, къде е Дунав Русе? А не тия подлоги на полицията и на армията. Трябва да се махат всички и това е. Даже правя едно предложение – българският футбол да се забрани, да се играем по махалите, агитките да са там и да видите, че всичко ще е прекрасно.”

Неотдавна той стана милионер от турнир по покер и това само затвърждава тезата ни, че е точният човек. Парите не го интересуват и ще може да сбъдне дългогодишната си мечта -футбол по махалите и Пирин шампион але, але!

Бойко Борисов

Бат Бойко е бил футболист, пожарникар, полицай, шахматист, тенисист, каратист, бодибилдър, голмайстор на роден шампионат. Човекът Слънце, дай Боже всеки му! С един замах може да забие за спечелването на гейм мач, но и да реши проблемите в нашия футбол. Него всички го слушат. На “килимчето” преди няколко месеца при него отидоха Големите в родния футбол. Слушат, обещават, кълнат се и излизат тихомълком. Такъв човек ни трябва. А има и връзки, каквито е важно да има новият шеф в БФС. Поне така каза Боби, но той може пак да е бил на кирка и да си дърдори разни работи. Вярваме в Бойко – при него никой няма да се осмели да продаде мач, играч или или парче земя около района на стадиона. Борисов ще има думата за всичко и сме сигурни, че ще го слушат и изпълняват – от Гришата, Божков и Киро до Бай Добри, Тошко Неделев и Гошо Петков.

Кефи ли те?

Къщата на Стивън Кинг става музей

Not Safe For Work
Click to view this post

Знаехме си! Самозадоволяването е полезно за здравето на мъжете