in

Три футболни прогнози на Brato.bg за уикенда

Занемарихме малко тази наша рубрика, брато, за да отмием срама от предишните прогнози. Имали сме и успехи, факт. Имали сме и издънки. Възвърнахме си самочувствието и сме решени да се пробваме отново. Не си залагай заплатата на тези мачове, но ги имай предвид, ако ти трябва трети за права колонка или такъв, който да играеш в обратен на нашия знак, за да си сигурен в крайния успех.

Борнемут – Норич

И двата отбора са ни симпатични, защото разполагат с дървари с изключителни качества. Чакаме голове в предстоящата среща и заради това залагаме на този двубой.

Прогноза: Гол/Гол и Над 2,5 гола
Коефициент: 1.66

Бреша – Фиорентина

Последният мач между тези два отбора датира отпреди 8 години. Това ни привлича интереса. В състава на домакините играят Сандро Тонали и Марио Балотели. Имат си и Донарума, но нападател, а на вратаря. Абе, стават си. Фиорентина пък е в серия от пет мача без загуба и три поредни успеха, след като преди това нямаха такава 16 последователни срещи. И все пак търсим голямата изненада за кръга:

Прогноза: 1
Коефициент: 3.75

Левски – Арда Кърджали

Сваляме своя фес за здравето на гостите от Кърджали. Да е жив и здрав Сокола, брато. Сметаме, че баш те тоа мач ше има голове. Двата отбора са се нагледали на мачове през паузата на първенството, играли са ФИФА на плейстейшъна, играли са кючеци и са яли пилаф. Ние сме яли само кифтета и кебапчета, затва пишем, че ще има толкова голове на тоя мач, колкото тарелки сме ударили през последните 10 дена – над 2,5 гола.

Прогноза: над 2,5 гола
Коефициент: около 2.00

Кефи ли те?

Пускат мобилна версия на League of Legends

Not Safe For Work
Click to view this post

Проститутка умори пенсионер