in

Бала, с този състав щяхме да бием Англия

Тази вечер България излиза срещу Англия в мач, в който се чудим единствено колко парцала ще отнесем. При загуба с един или два гола ще се радваме като през златното лято в Щатите. Всичко друго ще е повече от очаквано. Вземем ли точка от “трите лъва”, трябва да издигнем паметник на вратаря и треньора.

Ние от Brato.bg обаче не сме съгласни с подбора на футболисти на Красимир Балъков. Трябва да се действа рационално в момент, когато срещу себе си имаш един от най-добрите отбори в света. Бала ще се опитва да се надиграва срещу четвъртия в света, но е взе твърде креативни футболисти. Ние бихме сложили съвсем друг състав от неговия.

Георги Петков

Неостаряващият страж трябва да бъде титуляр срещу Англия, защото ще им скъса нервите. От първата минута играчът на “Славия” ще започне да си връзва обувките, да се кара на отбраната, когато топката е в аут или да лежи на земята. Ще направи някое друго марково спасяване, а по-късно чичо Венци ще го продаде на Ливърпул за резерва на Алисон. Всички ще бъдат доволни.

Орлин Старокин

Поливалентен е – може да играе на всяка позиция в отбрана, а също и като полузащитник. Това обаче няма да има значение, защото Орлин ще ги сцепи от ритане тия ботушари англичаните, а Рахим Стърлинг през две минути ще е на земята, превиващ се от болка. Фаулове обаче няма да има, защото ако Старокин е научил нещо през годините, това е как да рита без да нарушава правилата. Свиреп е и с неговата агресия ще стреснем префарцунените домакини. След мача интрес към него ще проявят Стоук Сити, УБА и Милол – все небрежно дърводелски отбори.

Братята Миневи

Още един много силен коз, който обаче Бала пропусна да използва. Първо само по себе си близнаци на терена ще обърка селекцията на Гарет Саутгейт. Освен това двамата ще ошашавят съдията, спорейки с него за всеки тъч, аут, корнер без значение дали са отсъдени в наша полза, или не. Братята Миневи са терористи на терена и ще изядат с парцалите Хари Кейн, Маркъс Рашфорд и изобщо който им се изправи срещу тях. Ако не успеят, ще го наритат така, че да се възстановява до Коледа.

Даниел Златков

Това щеше да е големият удар на Бала, брато. Да излезем с Кристиано Роналдо в състава си би впечатлило медиите на Острова, а също и самите англичани. По време на мача те щяха да се питат през цялото време дали наистина това е португалецът. Така играта им щеше да е разконцентрирана и докато те се опитват да се снимат с КР7, който в действителност е ДЗ2, ние щяхме да ги ушием за историческа първа победа. А освен това Златков също знае как да рита по кокалчетата. Такива момчета ни трябват, мъжкари.

Иван Бандаловски

Още един бранител, но такава е тактиката за този мач, нямаме избор. Преди всичко трябва да се защитаваме, когато срещу нас е отбор за над един милиард евро. Бандата е доказан боец, такива лигльовци като Стърлинг и Кейн той е бил и на малки, и на големи вратички. Доказал е, че може и да бележи, особено, ако някой метне бира на терена. И това ще впечатли англичаните. Те обичат футбола, но повече обичат пияниците. Бандата не е такъв, но ще ги излъжем в името на победата.

Светослав Дяков

Няма как в националния отбор да не фигурира нито един футболист на Лудогорец, Кирил Домусчиев ще се сърди иначе. Освен това Дяката е дърводелец от световна класа, за която би му завидял и Вини Джоунс. Даваме му максимум игра до 20-ата минута, след което ще бъде изгонен с директен червен картон. За същото нарушение в Първа лига Дяков получава само устно предупреждение. По три пъти на полувреме.

Даниел Гаджев

Свиреп. Държи рекорда за най-много червени картони в един сезон у нас – 5, ако не се лъжем. Халфът набързо ще спечели сърцата на англичаните, защото те обожават такъв стил на игра – без точен пас, но всяко влизане да е на шпагат и то над коляното. Гаджев ще стане любимец на домакините и те ще подкрепят до края на мача нашите, а не техните си. И това ще обърка тима на Саутгейт.

Борис Галчев

Продължаваме със силната халфова линия. Вярваме, че победа на “Уембли” може да вземем и без точен пас със селекция като тази. Галчев може да ги вкарва от всякаква дистанция, а през годините е бележил много красиви попадение, въпреки наложеното мнение, бе е ботушар. Това са пълни глупости. Има и прическа като на големите играчи от 80-те години. С това допълнително ще всеем респект у домакините.

Влади Гаджев

Ово е класа. Може да е позабравен, но Гаджев има опит на Острова. Е, вярно, че игра в трета дивизия и там изпадна, но в Англия все още го помнят с…русата му прическа. Гаджев също има тупалка и предвид факта, че едва ли ще излезем от собствената половина, трябва да ги обстрелваме от дистанция. Гаджев е човекът.

Еньо Кръстовчев

Това е скритото ни оръжие. Двойникът на Роналдо, близнаци, най-свирепият халф – всичко това бледнее пред класата на Бог Еньо. Кръстовчев ще стъпи без напрежение на “Уембли”, а публиката изобщо не го притеснява. Той цял живот е играл пред пълни трибуни в “33” и “Плаза”. Освен това е легенда на Марек, а “Бончук” носи аурата на много по-легендарен стадион от този в Лондон. Еньо обича да посръбва и след втората водка ще му тръгнат финтовете.

Валери Божинов

Ще влезе като резерва в края само, за да каже на англичаните, че докато те са играли цял мач, той е свалял жените им в Инстаграм. Мяу. Българи, юнаци!

Кефи ли те?

Всеки половин човек от 10 смята, че с Англия ще направим равен

“Англичаните нали гласуваха за Брекзит? Кво се пънат да участват на Европейското по футбол?” и още от Туитър за мача