in

За втори път тази седмица: 8-годишен вдигна 150 км/час на магистрала с “Голф”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Имаме фаворит за нов актьор в следващия филм от поредицата “Бързи и яростни”, брато. Говорим за едва 8-годишно момче, което обаче през последната седмица на два пъти открадна колата на родителите си и вдигна бясна скорост на магистрала. Първият път стигна до 180 км/час, а сега – “скромните” 150.

Рецидивистът се размина единствено с кастрене при първото си сядане зад волана, но сега ще трябва да ходи на консултации с психолог. Момчето е взело ключовете от автомобила “Фолксваген Голф” към полунощ и е тръгнало по магистралата от Зост към Дортмунд, който е на около 50 км.

Друг шофьор съобщил на полицията, че дете кара с висока скорост в града, като “червените светофари и пътните знаци никак не го интересуват”.

Докато полицаите търсели автомобила, момчето излязло от града и се блъснало в камион на паркинг. Ранени няма, но голфът е в окаяно състояние.

При предишното бягство на момчето сигнал подаде майка му. Тогава то се беше стреснало от развитата скорост и беше спряло на паркинг. Майка му обясни, че то редовно кара картинг и преди време е шофирало лек автомобил в частна собственост.

Кефи ли те?

Наградния фонд на “Dota 2” надмина рекордните 33 млн. долара

Цецка плаче, след като не е доволна от пластична операция (ВИДЕО)