in

“NO TIME TO DIE” е заглавието на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд

Новият филм от историята на Джеймс Бонд се казва “NO TIME TO DIE” обявиха продуцентите на лентата Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи, брато. 25-ият филм от най-успешната шпионска кинопоредица излиза в кината в България на 10 април 2020 г.

В ролята на легендарния агент 007 на Иън Флеминг за пети път влиза Даниел Крейг, а режисурата е поверена на небезизвестния Кари Фукунага (“Безродни зверове”, ТВ сериалът “Истински детектив”). Сценаристи са Нийл Първис и Робърт Уейд (“Спектър”, “007: Координати Скайфол”), Кари Фукунага, Скор З. Бърнс (“Заразяване”, “Ултиматумът на Борн”) и Фийби Уолър-Бридж (ТВ сериалите “Убивайки Ийв” и “Fleabag”).

В “NO TIME TO DIE” Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му скоро е нарушено от стария му приятел от ЦРУ Феликс Лайтър, който търси помощта му. Мисията да спасят отвлечен учен се оказва доста по-коварна от очакваното, хвърляйки Бонд по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

Джеймс Бонд се връща на служба с “NO TIME TO DIE” в кината на 10 април 2020.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Порно звезда живее бездомна в канализацията на Лас Вегас

Not Safe For Work
Click to view this post

Филмът, който чакаме с нетърпение да излезе през септември