in

Първи прогнози на Brato.bg за новия сезон! Коефициентът е 11.55!

Новият сезон е тук, брато. Твърде решени сме да продължим да те объркваме с нашите футболни прогнози. Добре де, желанието ни е да ти помогнем в избора на точните мачове и последвалият фалит на букмейкърите, но и двамата знаем, че второто е невъзможно.

Този сезон ще бъдем максимално концентрирани за точен анализ на срещите, които прогнозираме, но и това не е гаранция, че ще успяваме в прогнозите си. Все пак не сме чичо Венци.

Лудогорец – ЦСКА

Домакините нямат загуба на своя стадион в мач за първенство от 1 година насам. Гостите гласят да махат предателя Люпко Петрович, което ми е достатъчно за еденица.
Прогноза: 1
Коефициент: 1.9

Фулъм – Блекбърн

Домакините започнаха с разочароващо 0:1 от Барнзли, въпреки че в състава си имат играчи, подвизавали се във Висшата лига допреди някой друг месец. На свой ред Роувърс падна у дома от Чарлтън. По традиция “котиджърс” бележат, но и допускат, но и бележат много голове, а най-вече това се забелязва в Чемпиъншип.

Прогноза: 1 и гол/гол
Коефициент: 3.2

Манчестър Юнайтед – Челси

Първо люто дерби за Висшата лига в Англия още в първия рунд. Двата отбора имат какво да си доказват, ще е кърваво. Битката ще е по-тегава от битката за Вестерос. Голове ще има, щом Лукаку и Азар ги няма. Почва се от самото начало, атака след атака… От 112 да чакат пред стадиона.

Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 1.90

Кефи ли те?

ВИДЕО: Дан Билзериан тренира с Планината от “Игра на тронове”

Теч в интернет разкри: Пет класически карти се завръщат на „Fortnite“