Влез във Fantasy league на Brato.bg, вече сме стотици!

Влез във Fantasy league на Brato.bg, вече сме стотици!

Новият сезон на Висшата лига е тук, брато. Пълним хладилника с бира и пращаме Цецка при техните й, защото този уикенд ще бъде епичен. Всичко започва в петък с „Ливърпул“ – „Норич“, в събота е голямато завръщане на „Астън Вила“ в елита, а неделя е и първото дерби – „Манчестър Юнайтед“ – „Челси“.

Но за да бъде драмата пълна, съветваме те да си направиш отбор във Fantasy Premier League, а след това да влезеш в лигата на Brato.bg. От години се съревноваваме с останалите братоци, а към днешна дата сме над 600 в първенството. Не сме сигурни, но май има и Цецки.

Ако искаш да бъдеш новия чичо Пенчо, Жадното или бат` Гошо от Разград, дерзай, брато, защото адреналинът е гарантиран.

 

Как става всичко това?
Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи (имаш и резерви), а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са на пейката. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код:

xck52w

С него се включваш в лигата на Brato.bg. В лигата вече се включиха и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Миналата година бяхме над 500 души. Чакаме те, брато! Покани и приятели. Сега бий шамар на Цецка да ти остави компа за още 15 минути, регистрирай се и да се позабавляваме.

п.п. Ако си участвал миналия сезон в Лигата, не трябва да влизаш на ново.