in , ,

16-годишният, който спечели 3 млн. долара на „Fortnite“: Ще си купя бюро

16-годишен американски тийнейджър вече е милионер, след като спечели световното първенство по видеоиграта „Fortnite“, брато. Кайл “Bugha” Гирсдорф прибра внушителната сума от 3 милиона долара. Надпреварата се състоя в Ню Йорк. В нея участваха общо 100 души от цял свят, както и 40 млн. геймъри в предварителните кръгове. Младокът спечели с 50 хил. долара повече от тенисистът Нова Джокович за титлата му на турнира “Уимбълдън”.

Виж и това, брато:

“Първото нещо, което ще направя с парите е да си купя ново бюро – каза 16-годишният милионер, цитиран от “Труд”. – Сега играя в ъгъла на стаята си на една малка маса, а мониторът виси от стената. Мисля, че имам нужда от повече пространство”.

Американецът учи в гимназията “Pottsgrove” в Пенсилвания. Отделя по 60 минути на ден за домашните и поне 6 часа за „Fortnite“.

“Родителите ми бяха скептично настроени за времето, което влагах в играта, защото мислеха, че пропускам по-важни неща в живота ми, но след като разбраха, че това може да е действителната ми кариера, започнаха да ме подкрепят много повече”, добавя “Bugha”.

„Fortnite“ е една от най-популярните игри в световен мащаб. Световното първенство съвпадна с втората годишнина от нейното излизане, а потребителите й вече наброяват 250 милиона души.

Снимка: Twitter

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Поздрав с този музикален дует на мъж и магаре (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Предимството на дългите крака (ВИДЕО)