in

Само 5% от мъжете искат да имат взимане-даване със силиконови гърди

Brato.bg проведе една от най-свежите си анкети, а в нея питахме по какви гърди си падат нашите читатели. В допитването се включиха над 800 души, което си е едно солидно село или десетина малки, така че приемаме вота за валиден.

Изненадващо само 5% от всички анкетирани посочиха опцията “Силиконови”. Така е, писнало ни е от този фалшив живот, предпочитаме да се радваме на малкото му останали естествени неща. Ако ще и това да се увисналите гърди на Нели. Приблизително същият е и процентът за този тип млекоцентрали – 4%.

Други 6% изненадващо заявяват, че си падат по мъже, но това може да означава и че са представители на женския пол. Цецките, които четат Brato.bg, обаче са в пъти повече, така че ни навежда на мисълта, че това са най-обикновени джендъри.

Една десета от анкетираните посочва, че любимите им женски гърди са т.н лисичи муцунки. Всеки е цомбил такива поне веднъж в живота. Симпатични са, но не им давай плодове, ако другият път пак попаднат в ръцете ти. Това не са истински лисици…

Цели 33% разкриват с ръка на сърцето, че най-яките ци*и са малките и стегнати. Има резон, пичове! Но победителят в нашата анкета е друг. №1 по вот, с цели 42% или 354 гласа от 838 е за… големите и сочни, между които можеш да скриеш кенче Кока-Кола.

Кефи ли те?

Гонка като в GTA: 35 полицаи гониха българи с хеликоптер и 14 патрулки

Отвори врати първият караоке бар, където не пеят, а имитират въздишки от филмите за възрастни