in

“ТОП ГЪН: Маверик” с дългоочакван първи трейлър!

Ревностните фенове на един от най-известните филми в кариерата на Том Круз най-накрая дочакаха първия трейлър на продължението “ТОП ГЪН: Маверик”, брато. Във филма с режисьор Джоузеф Козински (“Трон: Заветът”, “Забвение”) отново вдигаме адреналина с любимите бойни пилоти на няколко поколения.

Няма как да минем и без авиаторските якета и очила, белязали модата завинаги, и култовия мотоциклет. В свят на дронове, нови оръжия и постоянно равиващи се технологии ще имат ли какво да научат новите звезди на авиацията от безспорните асове на своя випуск Пийт „Маверик“ Мичъл (Том Круз) и Том „Айсмен“ Казански (Вал Килмър)? Имат ли място изтребителите и въздушния бой в съвременните военни кампании? При всички случаи нуждата от високи скорости и адреналин остава.

В лентата се завръща авторът на музиката Харолд Фалтермейър, който печели награда „Грами“ и номинация за „Златен глобус“ за работата си по “ТОП ГЪН”. Песента от оригиналния филм „Take my breath away” на Джорджо Мородер и Том Уитлок пък спечели награда „Оскар“.

Филмът е втора колаборация между Том Круз и режисьора Джоузеф Козински, след работата им по “Забвение”.

“ТОП ГЪН: Маверик” форсира към кината в България на 17 юли 2020 г.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Доказаха го, евала! Псувните помагат при болка

Not Safe For Work
Click to view this post

Пожелаваме ти само такива сестри да те преглеждат (СНИМКИ)