in

Ето как ще изглежда екипът на Brato.bg през 2050 година (СНИМКИ)

Животът в България е толкова стресиращ, брато, че започнахме да разпускаме, като си правим снимки, на които изглеждаме с 30 години по-възрастни. Това интелектуално мероприятие завладя социалните мрежи, а ние не спирахме да си повтаряме каква простотия е. После решихме да опитаме и доста се посмяхме. Приложението е Face App и първите 3 дни е безплатно, после го трием.

Тук е мястото да уточним, че наистина не разбираме логиката да изпреварваме съдбата, но пък от друга страна и без това не е ясно дали и колко ще живеем още със сегашния ни начин на живот. В крайна сметка ето ни и нас с телефон в ръка, опитвайки се да се състарим умишлено.

Пожелаваме си след 30 години да сме живи, но и да ни става маймунката, защото иначе кел файда, че ще гледаме със същия захлас женски задници, ако не можем да усетим онази приятна влага. Спираме дотук, защото нещата излизат извън контрол и започваме да звучим като дърти перверзници, а за момента сме просто перверзници. Виж как екипът на Brato.bg ще изглежда след 30 лета. Това си е много пиене и много…

Макс

 

Фил

Влад

 

Павел

 

Eто още нещо свежо от нас:

Кефи ли те?

190-ка на 29 години се продава за 319 000 евро

Човекът с големите бицепси (ВИДЕО)