in

Въпросите, които никой мъж не иска да му бъдат задавани

В следващите няколко реда, Цецке, ще се опитаме да ти бъдем полезни. Може би не си ни търсила за помощ, но ние искаме да ти я дадем. Знаем от първо лице, че има въпроси, които не трябва да бъдат задавани. И пак знаем от първо лице, че Цецките ни ги задават и тепърва ще продължават да го правят за ужас на братоците от цял свят. А не трябва…

Не пи ли достатъчно?

Никога не питай нещо подобно представител на силния пол. Това само ще го разяри и мотивира да си сипе не още едно, а да пресуши цяла бутилка. Един такъв въпрос се приема като критика, а никое брато не обича да го критикуват на маса. Цецки, бъдете по-изобретателни в опита си да спрете своята половинка, мъж, любовник или трети братовчед да престане да се излага пред гостите. Има и по-кадърни начини. Сещате се, нале?

Вътре ли е?

И да е вътре, при подобен въпрос ще е мек. Удря като парен чук едно такова подмятане и ти сваля гарда. Не говорим от първо лице, рийш ли, но сме сигурни, че е така.

Ще ходим ли уикенда при мама?

Тук нямаш много голям избор, Цецке. Просто избягвай да го задаваш често. Ясно ти е, че на твоя му се пие бира, гледа му се футбол и му се лови риба. А не да слуша мама Цеца колко хубаво било по Байтошово време.

Този мач трябва ли да го гледаш сега?

Всеки мач трябва да се гледа, не само този. Дори повторенията на легендарните двубои се гледат. Футболът е наслада за мъжката душа и лек на всички проблеми. Макар и любимият ти отбор да ти носи една камара други болки и несгоди.

Мислиш ли, че съм дебела?

Да, по дяволите, мисля, че си дебела, ама и аз съм дебел, така че ние сме дебели, обаче на теб ти е по-грозно, щото аз съм мъж. Досаден въпрос, Цецинко. Ако го задаваш, вече знаеш отговора. Ако се чувстваш добре, не дразни лъва. Ако не се чувстваш добре, мини на марули.

С колко си бил преди мен?

Един джентълмен не отговаря на тоя въпрос. Освен това, има ли знаечение колко мушмули е брилил един мъж, след като в момента те клати като айрян преди баничка? Важното е, че братото е с теб, а това те поставя над всички бивши разпоретини.

Няма ли да пораснеш?

Въпрос, който се задава, когато братото разпуска пред Плейстейшъна. Цецке, важно е да знаеш, че игрите ни карат просто да разпуснем от тежкия ден. За нас това е вид презареждане на батериите, както за теб, например, е шопинга или пръцкането под вода във ваната. Ако ни смяташ за непораснали, проблемът е в теб, защото излиза, че се жабуриш с бело от невръстен. Сещаш се, нале?

Нямаш ли хубава музика в тая кола?

Първо – “тая” ще викаш на майка си! Второ – вратата се затваря нежно, трето – музиката е хубава, но тя е за хора, които разбират от такава. В колата салфетки се хвърлят само след секс, така че чалга няма. Трай и се вози, за да не хващаш рейса.

Няма ли да си купиш по-нова и по-хубава кола?

Не, мамка ти, няма. Намери си некой по-богат и бегай у лево. После се опитайте да пренесете богатството на оня свят. Успех с това!

Този въпрос издава подчертана меркантилност, която отблъсква и злепоставя невинната ти душа, Цецке. Не се излагай и никога не задавай този безумен въпрос. Семейството е от двама, така че бачкай и ти за нова кола, а братото ше я кара.

Защо не ме водиш никъде?

В смисъл? Това изобщо не е вярно, а и да е вярно, думата “водене” се свързва с животни, които да се “водят”. Някои животни нито се водят, нито се карат. Не требва да сме животни. Нека сме нормални хора и като такива да предложим нещо на половинката си, вместо да сипем агресия и тъпи въпроси. Цецке, ровиш в нета и с най-яката си усмивка питаш твоя дали все пак не иска да идете. Начертай план, предложи, бъди активна, а не депресирана медуза с наръч детски въпроси.

Има и още много от тия въпроси, които жените не бива да задават, само че спираме дотука, че ни се дигна кръвното. Ако и ти имаш какво да споделиш по темата, направи го в коментар в сайта ни или Фейсбук страницата.

Жив и здрав!

Кефи ли те?

Хванаха затворник, опитал се да избяга, дегезиран като дъщеря си

Not Safe For Work
Click to view this post

Рускинчето кака Ника е всичко онова, което търсим (ВИДЕО)