in

Тъжно: Почина търпеливият “Уили” от “Алф”

Тъжна новина ни развали утрото, брато. Актьорът Макс Райт, познат още като Уили от сериала “Алф”, е починал. Телевизионният ветеран е загубил неравната битка с рака. Това е същият онзи търпелив съпруг от известната поредица от 80-те и 90-те, търпял своеволията на едно извънземно, кацнало инцидентно на покрива на къщата му. Сериалът е един от най-великите в историята и тръгва на малкия екран през септември 1986 година. Две години по-късно получава награди за любим нов сериал на възрастни и деца.

Иначе Райт е роден през 1943 година в Детройт, Мичиган, а истинското му име е Джордж. До края на своята кариера обаче той така и не успя да избяга от сянката на Уили. Именно с него е свързан и най-култовата реплика от сериала. Всеки път, когато Алф реши да се пошегува с него, добавя “Майтап бе, Уили”, което се превърна в запазена марка на поредицата.

Но самият Макс признава по-късно, че е намразил сериала, въпреки голямата слава: “Накрaя просто вече нямах търпение да приключа с него”, казва актьорът в едно от редките си интервюта.

И допълва още, че заради дългите и уморителни снимки започват проблемите му и със съпругата му Линда, с която са женени от 1965 г. и имат две деца – син Бен и дъщеря Дейзи. Въпреки слуховете, че двамата се разделят, Макс и Линда имат 52-годишен брак – до нейната смърт през 2017 г.

А сега нещо малко по-весело:

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Памела Андерсън е без гадже

Маурицио Сари, който пуши по 80 цигари дневно, е най-суеверният треньор