in

Двойникът на Меси отива на съд, прелъстил куп жени

Двойникът на Лионел Меси има неприятности, брато. Иранецът Реза Парастеш ще се изправи пред Темида, но не футболната, както би казал Петър Василев – Петела, по обвинение, че е подлъгал куп жени.

Двадесет и три Цецки вече са подали жалба, признавайки, че са преспали с него, вярвайки, че той е звездата на “Барселона”, а не ирански двойник. Не е изключено броят на оплакванията да нарастне, след като случаят стана публичен.

Ако ние сме съдията, който води делото, със сигурност ще отсъдим в полза на мнимия футболист. Тия жени отдавна скъсаха синджира и налитат само на богаташи и известни личности. А теорията им, че се чувстват излъгани, че не са опънали Меси, доказва, че външността и характера не са от значение, а личността и… банковата му сметка. Мхм.

Иначе Парастеш нашумя още преди години, когато изпрати снимка в местно спортно издание по настояване на баща си. Малко след това копието на Лео си спечели договор като модел, а освен това често дава интервюта. Реза беше и на световното първенство в Русия, където също предизвика фурор.

Кефи ли те?

Цирк в Германия използва холограми на животни (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Памела Андерсън е без гадже