in ,

Клуб “Грамофон” ще отеснее за “Неправилния рап” на Ицо Хазарта

Пак е понеделник, брато, и ние пак си знаем цялата програма за седмицата. Така е, трябва правилно планиране на нещата – от махмурлук, до харчове, за да може купонът да бъде на макс. А тази седмица нещата излизат извън всякакъв контрол. Ицо Хазарта ще бута стените на любимия ни клуб “Грамофон” с новия си албум “Неправилен рап”. Ще бъде велико, сигурни сме. Партито е на 28-и юни (петък) и трябва да побързаш да направиш резервация, защото клубът ще отеснее. Гарантирано е. Освен това купонът не зависи от метеорологичните условия и без значение дали вали, или не, уиски ще се лее в гърлата. Там ще бъде и балет “Nova”.

А нашият комшия от “Надежда” е част от MaskoOFFFridays в “Грамофон”, в които по традиция се включват най-актуалните изпълнители от родната хип-хоп сцена. Рап динозавърът Ицо Хазарта сега има в задния си джоб не само “Нон-Стоп 2008”, но също и абсолютните хитове за лято 2019 “Гладен” и “Браво”. Много силни са още “Сърцето на Хлебарката” и “Имам човек”. Абе, целият албум няма слаба песен. Ово е стандарт.

Това обаче далеч не е единственото събитие в “Грамофон”.  Ден по-рано (четвъртък) между същите тези четири стени ще дебютират Ф4. MISHMASH & PARKMAN ще представят албума си “Спогодба”, а желаещите ще могат да се сдобият с него.

А съботата по традиция ще предостави на гостите Hits deLight – комерсиалното парти на клуб “Грамофон”.  Високите градуси са гарантирани, също както и незабравимите спомени, които ще имаш, ако с приятелите си поръчате табла с шотове. Някои традиции не бива да бъдат нарушавани, брато. Наздраве!

Кефи ли те?

Той падна на колене, за да й предложи нещо, което не беше брак

Том Харди се завръща в продължение на “Венъм”