in

Над 90% от читателите на Brato.bg искат оставката на Боби Михайлов

Боби, подай си оставката, брато! Остави я тая работя с БФС-то на някой мотивиран и кадърен. Ясно е, че у нас желаещите не са много, но ти не се ли наяде, бе? Провал след провал и пак си стоиш и си пиеш уискито.

Това са само част от нещата, които искаме да кажем на президента на футболния ни съюз. Чашата отдавна е наполовина празна и не говорим за алкохол, а песимизъм. Любимата на милиони игра у нас е придобила някакъв уродлив вид и никой не иска и да поглежда към родните терени.

Това го доказва и анкетата ни, която пуснахме веднага след загубата от Косово с 2:3 в началото на юни. 92% от читателите на Brato.bg вярват, че Михайлов вече трябваше отдавна да си е подал оставката. Той обаче не го прави, няма и да го стори. Четири мандата и една кръгна нула стоят срещу името му. Построи се база на националния отбор и сега там има… ресторант, която се стопинасва от сина му Николай Михайлов. Това е факт, не клюка!

Затова и 92% ни се виждат малко, явно хората от БФС са налазили анкетата ни и са си гласували с “Не”, а те са майстори на фалшивия вот. Но това няма да продължи още дълго…

Сега имаме нова анкита на сайта, далеч по-забавна. Виж я и си кажи мнението, важно ни е…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Актриса на “Дисни” сама публикува голите си снимки, за да ядоса хакер (СНИМКИ)

Not Safe For Work
Click to view this post

Лятото е тук официално, черпим с яки Цецки по бански (някои са и без)