in

И Xbox пуска нова конзола следващата година

Няколко седмици след като стана ясно, че през 2020 година ще излезе Play Station 5, неговият конкурент Xbox също подготвя нова конзола, брато. И тя ще бъде пусната следващата година. Преди часове „Майкрософт“ представи “Project Scarlett”.

Устройството ще бъде четири пъти по-мощно от Xbox One X конзолата и ще се захранва от Advanced Micro Devices чип, съобщи компанията по време на своя конференция в Лос Анджелис.

Също като при PlayStation 5, новия Xbox ще бъде достатъчно мощен, за да се справи с ray-tracing в реално време, предоставяйки реалистични, динамични светлинни ефекти, които можеха да бъдат постигнат от висок клас хардуер за компютърни игри в средата на 2018 г., и вероятно подкрепя твърдението на Microsoft за скок.
Поддръжката на твърд диск, подобно на PlayStation 5, ще намали времето за зареждане.

Една от възможните разлики между Xbox и PlayStation може да бъдат игрите на облак. Microsoft не поясни за онлайн възможностите на следващия Xbox, но вицепрезидентът на отдел Игри, Фил Спенсър (Phil Spencer) поставя Project Scarlett като „основата на нашето бъдеще за конзола и формирането на нашето бъдеще за облака”.

Най-новата версия на популярната видео игра на „Майкрософт“, „Halo“, ще бъде пусната заедно с новата конзола.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Инстаграм инфлуенсъри се снимат по прашки в Чернобил (СНИМКИ)

Военноисторическият музей посреща Деня на бащата в събота