in ,

Каним те на “Махленски Холивуд” с Dim4ou и на съботно комерсиално парти

В топлите месеци хич не ни е до работа и битови ангажименти, брато. Щуреени се с приятели на яко място, в което да му отпуснем края и да обърнем няколко чашки за настроение. А когато има парти в петък вечер, тотално късаме синджира, признаваме си.

Последният работен ден от седмицата е познат като Ден на майстора. А майстор на забавленията е Dim4ou, брато. Каним те на “Махленски Холивуд” с българския рапър. Кога? Още изтрезняваш май… Нали ти казахме? 14 юни, петък. Къде? В любимия ни клуб “Грамофон” в София. От колко? Веднага след като се прибереш от работа и си вземеш душ, можеш да заповядаш. Друго трябва ли да знаем? Да! Зад пулта ще е човекът, който всеки път смайва с рядко вижданите си умения и вдига всички във въздуха – Dj Mario. Ще има welcome drink и горещи Цецки! Заклеваме се!

…но, както казва Хорст Фукс в рекламите за рендета, ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!

Ден по-късно, 15 юни (събота), може отново да разпуснеш. Отново клуб “Грамофон” ще бъде домакин на яко парти. То събира всички стилове музика и голяма част от най-свежите и позитивните нощни птици!

DJ LIGHT ще е зад пулта, за да осигурява страхотни емоции. Талантливият и харизматичен Todor Georgiev – Toshey ще се включва с акомпанимент на живо на най-любимите ни парчета, за да ни екзалтира на макс! А ако помниш, Toshey пя на едно от нашите партита, брато. Поредното доказателство, че ще си заслужава…

Кефи ли те?

Удивителната история на Лука Йович, новата перла на “Реал”

Когато ние бяхме 4-ти, Косово още не бяха държава и още от Туитър за мача на националите