in

Мъжът, който ходи с 13 кг злато по себе си (СНИМКИ)

Хората търсят внимание, брато. Едни си слагат силикон, втори си купуват скъпа кола, а трети – носят 13 кг злато под формата на бижута. Точно така прави и Тран Нгок Пук. Виетнамецът ходи с печ човека охрана, за да наглеждат накитите му.

36-годишният предприемач може да бъде забелязан винаги с две масивни гривни, четири пръстена, всеки от които по 500 грама и ланец – 5 кг. Това не е всичко – има и друга вериага, но при колана, скрита под дрехите.

Бижутата са на обща стойност 150 000 долара, а самият Тран признава, че му носят късмет. Но си имат и своите минуси – болки във врата от постоянната тежест. И това обаче не може да спре азиатецът да се откаже от странните си виждания за живота. Той вярва, че златото му носи късмет и благодарение на него е изминал пътя от бедността до богатството.

Като цяло историята на Пук е като приказката за Пепеляшка. Ако може да се вярва на неговите приказки, той идва от бедно семейство и става милионер на 20 години, печелейки от търговията с петролни продукти. Според местните Пук е започнал само с един барел и благодарение на своите способности и късмет го препродава, за да стигне до тук – милионер и горд собственик на 13 кила злато.

Eто и нещо не по-малко култово, брато:

 

Кефи ли те?

Глупавата надежда, че щом си в чужбина, обезателно ще успееш

Удивителната история на Лука Йович, новата перла на “Реал”