in , ,

Каним те на градинско парти с най-яката диджейка, правим молебен за слънце

Очаква ни нова разтърсваща седмица, брато. Лятото е тук, а тези дъждове са тропически, не им обръщай внимание. Ръсим бира в кръг и правим молебен за слънце. Писали сме и на Емо Чолаков да се връща в Btv, защото откакто го няма, метеорологичните условия са кошмарни.

А цялата тази подготовка е с една цел – на 7-и юни сме на градинско парти. Добрата новина е, че дори и да е облачно, това няма да ни повлияе. Защо? Защото купонът е в клуб “Грамофон”, а тяхната градина си има покрив. Придвидили са го хората, все пак са динозаври в занаята.

А пичовете от най-стабилния клуб в столицата могат да се похвалят с реновиран бар, на който ще се сервират само изтънчени питиета за истински ценители. Специално на 7-и юни ще има и галещ охото джаз, soul и funk от DJ Akasha Musika – диджейката, която е способна да засенчи и най-яката музика само с един поглед. Ох…

И тъй като откриването на градината на “Грамофон” е от 19 часа, напълно логично е да останеш до вечерта, когато градусите постепенно ще се увеличанат с наближаването на полунощ. Тогава в клуба с бързи рими ще връхлети F.O, който ще подкара наред един след друг хитовете си. Именно тогава рапърът ще изпълни и най-новото си парче “Поглед” с Пеева, чийто текст можеш спокойно да учиш отсега.

Събота вечер също няма да има празно в любимия ни “Грамофон”. Тогава с китара в ръка ще забива нашият авер Тоши, който познаваш от дуетите с Kukusheff и Кристиана Асенова.

[embed]https://www.facebook.com/ClubGramophone/photos/gm.1823545107745157/1751848114918957/?type=3&theater[/embed]

Кефи ли те?

Изоставеният град Припят (СНИМКИ)

Убийствена прилика между актьорите от “Чернобил” и реалните участници в аварията