in

Задава се мощен концерт в подкрепа на Веселин Маринов

Лятото идва, а с него и големите културни събития, брато. Още през юни ни очаква нещо внушително – концерт и протест в подкрепа на Веселин Маринов. Народът не спи и иска възмездие, след като премиерът на България Бойко Борисов обяви, че не иска повече певецът да пее по предизборните му кампании. Или нещо от сорта.

“Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен. Винаги народът ми е давал кредит на доверие, много внимателно съм разчитал какво се иска от мене”. Това каза премиерът Бойко Борисов, коментирайки раздялата с доскорошния си заместник в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Ние обаче не можем да позволим подобно нещо. Не, не ни разбирайте погрешно, Цветан нека да си ходи, но искаме Веселин Маринов да продължи да пее на властта. Нека и на тях им е зле.

В подкрепа на изпълнителя на”Магьосница”, любимата ни негова песен, на една сцена ще излязат редица изпълнители, сред които Джорджано, Сузанита, Гошо от Почивка и Валентина Хасан – създателката на тоталния хит “Кен лий”.

А датата на събитието е 13-ти юни и никак не е случайна – рожденият ден на Бойко Борисов. Какъв по-добър подарък за предводителя на ГЕРБ от още едно изпълнение на живо на Веселин Маринов. При това в родната му Банкя.

Още за събитието ТУК!

Кефи ли те?

Честит празник на всички блондинки!

Тамагочи, чичко Тревичко и още неща, които искахме за 1-и юни през 90-те