in

Young BB Young вдигат як купон, уиското в ръката е задължително

Алкохолът току-що ни пусна, брато, а вече знаем, че тази седмица пак ще държим чаша в ръка. При това не с вода. Приемаме го като официална тренировка за лятото, защото юни е зад ъгъла, а с него идват и тежките запивки на открито, закрито, морета, планини, палатки и басейни. Животът е кратък като шот Блъди Мери, знаеш как е…

Относно програмата ни тази седмица, трябва да знаеш, че вече сме оградили в календара на стената (с гола Цецка) датата 31 май. Тогава ще връхлетим с гръм и трясък в клуб “Грамофон”, където охраната вече ни е свикнала, за да пием на хитовете на Young BB Young. Черния и Стефонсника са твърдо решени да изпеят всички хитове от арсенала им, а ние знаем повечето наизуст.

“Стоиш на маса и ни гледаш през тераса
На въпроса как се казваш, мислиш няколко часа.
Кой те мама урочаса? Винаги да губиш баса
Никой да не те понася.
И кат’ си светнеш в кенефа, някой да ти загася, Ае ся…”

На тази песен се очаква да избухнем и да се олеем с уискито, но това не е нещо ново за нас и не трябва да се изненадаш, ако ни видиш в подобна ситуация. Якото е, че петъчните партита на “Грамофон” са подкрепени от не кой да е, а от Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, които са подсигурили яки Цецки и различни игри, с които вечерта да придобие още по-приказен вид.

[embed]https://www.instagram.com/p/BxnJs5yDhW7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet[/embed]

Ден по-късно е първи юни, брато. Всички носим детето в себе си и поне веднъж в годината е хубаво да му дадем свобода. Затова си подари едно парти за душата. По традиция в този ден е комерсиалното парти на клуб “Грамофон”, което събира всички стилове музика и голяма част от най-свежите и позитивните нощни птици! Resident DJ LIGHT е зад пулта, но подкреплението му е солидно – DJ Mati, baby. Поръчай си любимата си песен от 90-те на диджеите, а ако ти откажат, което ни съмнява, им кажи,че си фен на Brato.bg. 100% номерът ще мине!

Всичко най-интересно в клуб “Грамофон” можеш да видиш ТУК!

Кефи ли те?

Монаси станаха пивовари

В централата на Чернобил 33 години по-късно (СНИМКИ)