in , ,

Секта представя дебютния си албум, каним те и на рап парти с Атила и Явката ДЛГ

Брутален рап ще има в София тази седмица, брато. А ние, като фенове на тази музика, няма как да ги пропуснем. Освен всичко друго, този уикенд ще е три дни, което само предразполага за силни партита и мокри гърла.

На 24-ти май Секта представя дебютния си албум “класА” в столичния клуб “Грамофон”. 20 напълно нови парчета ще съдържа CD-то, което нямаме търпение да чуем, особено след “Леш 2”.

Отново в клуб “Грамофон” ще можеш да гледаш на живо Атитла и Явката ДЛГ, които ще забиват яките си парчета, а за музиката ще се грижи DJ Akasha. Събитието е на 23 май. Можеш да направиш голям шлем като посетиш и двете събития.

Ако пък не ти е много до рап, на 25 май можеш да разнообразиш на комерсиалното парти на “Грамофон”. За доброто настроение ще се грижи нашият авер Тодор Георгиев – Toshey, с когото сме играли мач един милион пъти. Освен че ще пее, братото ще забива и на китара, а доброто настроение е гарантирано.

Ето, че вече имаш планове за цялата седмицаа, брато. Забавлявай се! Може да се засечем, ако ни познаеш, кажи ни “наздраве”. Дано да сме в състояние да говорим!

Кефи ли те?

Гери-Никол прилича на Cardi B от магазин за левче и още от Туитър

Хитът на сезона: Панталоните, с които си завършена к*вра (СНИМКИ)