Ndoe пред Brato за песента със Spens и Alex P: Има глад за хубав рап

Ndoe пред Brato за песента със Spens и Alex P: Има глад за хубав рап

Не сме и мечтали за подобно трио, брато – NDOE, Spens и Alex P обединиха усилия, застанаха рамо до рамо и изпяха „Много думи“ по нов, техен си начин. Парчето е веднъж и се слуша само на макс. Лятото идва и ние нямаме търпение да изпием първата си мента на плажа под звуците на въпросните рими.

Но да споделим само песента в тази статия някак си не ни беше достатъчно, затова потърсихме NDOE да разкрие повече около този нов вариант на неговата песен. Въпросите са кратки, но отговорите – съдържателни.

– Чия е идеята за тази песен? 
– Здрасти, брато. Със Spens и Alex P отдавна се канехме да направим нещо заедно, покрай турнето Hip Hop History Repeating сме го обсъждали. А DJ Doncho е голям фен на албума „Хиляди белези“ и мега ме съпортна, още като излезе. Един ден звъни и вика „Абе, що не направите един ремикс на „Много думи“?“ Супер идея, и ето го резултатът.

– Да очакваме ли клип?
– Не съм мислил, но защо не? То си е яко, че сме се събрали, трябва и да се види. Хората в интернет се кефят на парчето, и както изглежда има глад за хубав рап. Кефя се, че можем да им го дадем.

– Текстът малко ни напомня на песента на Ицо Хазарта, излязла наскоро. Бъркаме ли или е насочена към „новата вълна“?
– Аз подкрепям новото – винаги малките са били двигател на културата. Така че по-скоро тука всеки от нас има възможност да си изпее нещата, както ги чувства и вижда – върху бийта на muhaill. Спенснята е икона в БГ рапа, нали, и като каже нещо, се чува надалече. Пийзи винаги е с умни рими, казани по неговия си оригинален начин. Ние сме различни и това му е якото на ремикса.

– Да очакваме ли още от това звездно трио?
– Казвам ти, хората не могат да повярват, че сме направили нещо заедно, а ние се знаем супер отдавна. Комбото е яко, аз се кефя, може да направим нещо ново. Сега е ново време.

Ето и нещо от нас: