in

Тото битката на Братоците: Играй ги наобратно и ше спечелиш (СЕДМИЦА 35)

Тука сме, живи сме, макар и с празни джобове. Черното тото ни върна в първи клас финансово, но важното е да има студена бира и топлата мутра на Цецка. Ето прогнозите ни за настоящия футболен уикенд:

Фил
Познати/прогнозирани (16/34)

Брайтън – Манчестър Сити

Гостите играят за титлата и се нуждаят от победа, за да я спечелят. Гуардиола пише история с Ман Сити и това е мачът на живота на много от играчите. Домакините пък ще играят само за своята чест, какво по-впечатляващо от това да се опиташ да объркаш сметките на Сити за титлата?

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 2.05

Валдес

Познати/прогнозирани (16/34)

Фулъм – Нюкасъл

Последен кръг от Англия, брато, последен мач за домакините в елита. Въпреки че пръснаха 112 млн. паунда, така и не успяха да постигнат голямата цел. Нюкасъл пък е на обратния полюс – тимът харчи малко, не се спаси. В мач без значение всичко може да се случи. Двубоят е троен, затова ще се концентрирам в прогнозирането на голове.

Прогноза: под 2.5 гола
Коеф: 2.5

Макс

Познати/прогнозирани (11/34)

Рома – Юве

В рубриката “Звездите ми говорят” днес Алена предлага мача между Рома и Ювентус в Италия. Тя не е гледала шибаното класиране, нито формата на отборите, аз също нема да го поглеждам, защото й вярвам зверски. Рома играе мач за мач и се хвърля яко кат такоа, а Юве традиционно вкарва много. Затова силен залог е следният…

Прогноза: Над 2,5 гола и двата отбора да вкарат
Коефициент: 2

Кефи ли те?

Икер Касияс или Свети Икер

Каним те на twerk парти с нея, брато