in ,

Марихуаната помага за тренировките във фитнеса, твърдят учените

Според ново проучване на изследователи от Университета в Колорадо, марихуаната може да има някои изненадващи ползи и сериозно да те мотивира за последните няколко повторения във фитнеса, брато.

Според MarketWatch, в изследването са участвали 600 души от държави, в които тревата е законна. Всички до един посещават фитнес и познават Мери Джейн. Според резултатите, 80% от анкетираните казват, че пафкат джойнт час или по-малко преди тренировка. 40% от участвалите в допитването са категорични, че марата им помага в залата. Учените добавят, че тези, които включват марихуаната в своята тренировка правят средно по 43 минути повече упражнения седмично, отколкото пушачите, които не го правят.

“Има стереотип, че употребата на канабис кара хората да бъдат мързеливи, а не физически активни, но тези данни показват, че това не е така”, казва професор Ангела Брайън.

Онези 40% от анкетираните, които казват, че тревата им помага в залата са категорични, че не насърчават хората, които не го правят, да променят своите навици за в бъдеще.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Петък е: Свиня открадна каса бира, напи се и се сби с крава

Not Safe For Work
Click to view this post

Не виждаш двойно, брато: Те са близначки от Русия