in

Пет топ кандидати за заместник на Хубчев в националния

Футболът в България се тресе – напуска ли Петър Хубчев националния, не напуска ли? За подобен вариант и ние знаехме от известно време, но нали в “Левски”, кътето ще ходи селекционерът, упорито отказват да потвърдят. Може накрая да се окаже кьорфишек, но е ясно, че историята не е чак толкова скалъпена.

И доколкото знаем Боби Михайлов не е доволен от тази развръзка, защото излиза, че националният е пълен та*ак. Тук сме на едно мнение с него. Верно е. Преди две години Ивайло Петев стана и си тръгне след първия мач от световните квалификации, сега Хубчев е готов да повтори този номер.

Ние от Brato.bg обаче никога не сме се притеснявали от това да си врем носа където не ни е мястото и да даваме съвети. Е, нали сме българи все пак. И в този ред на мисли имаме няколко предложения за заместник на настоящия треньор на “лъвовете”.

Беър Грилс

Британският пътешественик има много да връща на България. Изяде ни жабите, ми си краката в Рилските езера, създаде куп бюрократични проблеми. Накрая си замина и си мисли, че се е разминал само с някаква глоба. Тая няма да я бъде, Беър е идеален за нов селекционер на България и Боби трябва на мига да му предложи поста. Първо човекът е от Англия – родината на футбола. Второ, може да прави от нищо нещо сред природата, защо да не успее и с нашите “лъвове”. Освен това Грилс има опит сред дърветата, а нашите ритнитопковци са си баш такива. Хване ли ги на тренировъчен лагер, новият треньор ще стопи лагерите на Делев, Чорбаджийски и Славчев. Ще ги храни само с червеи, семена и корени, което не върви с водката и Ред Бул, ако се сещаш какво имаме предвид. Със сигурност менюто ще включва още жабешки бутчета, за да дразни Беър Грилс родните природозащитници.

Миле Китич

Сръбската школа е доказана във футбола, брато. У нас успехи имаха Люпко Петрович, Миодраг Йешич, Драгомир Окука. Ово е стандарт, брате. А Миле Китич си е идеален за селекционер на България, защото всички в национала и без това си го слушат. Сега ще правят и същото с тактиката, която той избира за отделните мачове. И ако се питаш как така един музикант може да бъде треньор на нашите, то виж само кои са шефове на съдийската комисия към БФС, президенти на отборите ни или дори вземи пример от политиците ни. Никой не става за това, което върши, но си взима парите. Успее ли Боби да убеди изпълнетиля на “Kilo gore kilo dolu” да оглави “трикольорите”, ще сбъдне мечтата на хиляди българи Миле Китич да дойде на националния стадион. И трибуните отново ще бъдат пълни. Това е една от най-гениалните ни идеи!

Николета

Е, каквото и да си говорим, никой не познава по-добре родните национали от Николета. Тя знае най-добре как да ги вкара в ред, кой е във форма, и кой го кара само на думи. Няма смисъл да се обославяме излишно, вярваме, че тази кандидатура също има своите силни аргументи.

Енрико Пичони

Ето е един истински треньор по футбол. Трябва да има нещо за цвят. Италианецът с култова фамилия познава отлично обстановката у нас, след като бе треньор на “Ботев” (Пд) в едни от най-тежките години на “канарчетата”. Тогава сеньор Пичони дори си татуира емблемата на клуба в израз на любовта си към “жълто-черните”. Сега може да направи същото с лика на Боби, ако му предложи селекционерския пост. Може би е малко ексцентричен, но именно такъв специалист би паснал добре на ексцентричната игра на националите ни. Освен това всички знаем, че Италия е водеща сила във футбола, какъв престиж би бил само да имаме селекционер от Апенините. Било и с благозвучна фамилия като Пичони. Bene, bene…

Без селекционер

Така като се замислим, нашите могат да си го карат и без треньор. Ще си тренират по веднъж преди мачовете като лек срещу махмурлука, ще си се разбират кой играе и кой ще почива, защото е уморен след тежката вечер в Студентски град и ще има една хармония, каквато не е имало никога в съблекалнята. Ще се назначи отговорник по банкетите, друг ще се грижи за повиквателните и някак така между другото колективът ще се укрепи при създалата се задружна работа. Пак няма да бием Косово по всяка вероятност, но ние и със селекционер си не можем…

Не пропускай да се абонираш за канала ни BratoTv в Тубата:

Кефи ли те?

Автопилотът на Tesla от точка А до точка Б (ВИДЕО)

Tesla показа как действа изцяло автоматичното управление на колата