Българските рапъри, от които искаме нов албум

Българските рапъри, от които искаме нов албум

Слушаме рап от 95-а, брато. Тогава Кинг Роби беше само в мръсния поглед на баща си, а Азис – само Васко Швестера. И до ден днешен си се кефим на родните хип-хоп изпълнители, с всичките им минуси и плюсове. Наши са си и дори ги обичаме такива, каквито са. Има обаче едни, от които искаме нов албум. Ето кои са те!

Татко Спенс

Албумът, който винаги ще искаме да чуем е „Прекалено лично 3“, брато. Ако Спенс го издаде, ще правим цигански колела по патка пред Народното събрание с джойнт в устата. Татко Спенс е великан, който винаги ще ни бъде на сърце.

Ъпсурт

Сега Ицо Хазарта пуска албум. Няма лошо, ще го чуем и него. Въпреки това искаме мощно ново CD с песни на Ъпсурт. Сигурни сме, че имат муза за нещо разтърсващо, за което ще се говори дълго време.

Ndoe

След като две от колоните в колата сдадоха багажа след „Хиляди белези“, искаме да изкъртим дунапрена и на тези при задните седалки. Ndoe направо изкърти кочината с всички песни, които му донесоха и напълно заслужено наградата за Най-добър хип-хоп албум за миналата година. Искаме още, още! Ендо, още! Ендо, още!

Alex P

В последно време се загуби, но въпреки това си му се кефим много. Старите парчета са веднъж. Брутална лирика от Люлин, който ти бие шамари директно през колоните. Чакаме Alex P да се завърне подобаващо. Защо пък да не пусне и един изкъртващ албум?

СкандаУ

Те не са един, а двама. Имат яки парчета, но нямат албум. Искаме нещо свежо, а те вече доказаха многократно, че могат. Пълниха читалища, клубове, а вече и „Арена Армеец“. Време е, братоци! И го искаме с автограф.

п.п. А ти на кои български рапъри искаш нов албум, брато?

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!