Три филма, от които можеш да научиш много

Три филма, от които можеш да научиш много

Стреляме директно, брато, защото нямаме много време. Тук сме, за да ти предложим три филма, с които да си запълниш свободното време. Но с тази подробност, че от тях можеш да научиш нещо ново. Гледали сме ги и гарантираме, че важат, въпрос на вкус е обаче дали и на теб ще ти харесат.

От люлката до гроба

С помощта на магията на най-новите визуални ефекти от Дейвид Барлоу и National Geografic, ще разкажат историята на човешкото тяло – отвън и отвътре, как живее, расте и умира. Това е пътешествието с предопределен край, наречено живот.

Между чука и наковалнията

Документалният филм е вдъхновен от живота на Дуейн Джонсън и разказва за лишени от свобода млади хора, които получават шанс да започнат на чисто и да станат пълноценни членове на обществото благодарение на уникална програма.

Сам на скалата

родукцията на National Geographic „САМ НА СКАЛАТА“ (Free Solo), посветенa на забележителния катерач Алекс Хонълд, грабна златната статуетка в категория Най-добър документален филм.

Във филма, най-изявеният соло катерач в света, се готви за най-дръзкото си приключение до днес – изкачването на високата 1000 м скала „Ел Капитан“ в Национален парк „Йосемити“ без въже или предпазна екипировка.

Филмът, носител на „Оскар“ и БАФТА, ще бъде излъчен в България на 03.03. от 20:55 часа по National Geographic.