in

Три филма, от които можеш да научиш много

Seven-year-old Adam raising his fists.
(credit: National Geographic)

Стреляме директно, брато, защото нямаме много време. Тук сме, за да ти предложим три филма, с които да си запълниш свободното време. Но с тази подробност, че от тях можеш да научиш нещо ново. Гледали сме ги и гарантираме, че важат, въпрос на вкус е обаче дали и на теб ще ти харесат.

От люлката до гроба

С помощта на магията на най-новите визуални ефекти от Дейвид Барлоу и National Geografic, ще разкажат историята на човешкото тяло – отвън и отвътре, как живее, расте и умира. Това е пътешествието с предопределен край, наречено живот.

Между чука и наковалнията

Документалният филм е вдъхновен от живота на Дуейн Джонсън и разказва за лишени от свобода млади хора, които получават шанс да започнат на чисто и да станат пълноценни членове на обществото благодарение на уникална програма.

Сам на скалата

родукцията на National Geographic „САМ НА СКАЛАТА“ (Free Solo), посветенa на забележителния катерач Алекс Хонълд, грабна златната статуетка в категория Най-добър документален филм.

Във филма, най-изявеният соло катерач в света, се готви за най-дръзкото си приключение до днес – изкачването на високата 1000 м скала “Ел Капитан” в Национален парк “Йосемити” без въже или предпазна екипировка.

Филмът, носител на „Оскар“ и БАФТА, ще бъде излъчен в България на 03.03. от 20:55 часа по National Geographic.

Кефи ли те?

Алисия Викандер пак ще бъде Лара Крофт

Not Safe For Work
Click to view this post

Миа Калифа може да е сгодена, но не й пречи да пуска палави снимки