in

“Рома” забрани на играчите си да се снимат с “камъка” Дрейк

Ръководството на “Рома” прибегна до крути мерки в търсене на позитивни резултати, брато. Шефовете на “вълците” издадоха заповед никой от футболистите да не се снима с рапъра Дрейк. Причина за любопитното решение на “Олимпико” е фактът, че канадвският изпълнител е “камък” – носи само звучни провали на отборите, с чийто играчи се снима преди важен мач. Последният такъв пример е от Франция, където изпълнителят на “God`s plan” позира с Лайвин Курзава от ПСЖ, а по-късно лидерът в Лига 1 падна с 1:5 от “Лил”, записвайки най-тежката загуба в шампионата от 2000 година насам.

И ако си мислиш, че това е изключение и недоразумение, тук сме, за да оборим тази твоя мисъл. По-рано през годините Дрейк се снима още с Пиер-Емерик Обамеянг от “Арсенал”, а после тимът му падна от “Евертън” с 0:1. Същата съдба споходи и “Манчестър Юнайтед”, след като Пол Погба имаше неблагоразумието да позира редом до музиканта в часовете преди срещата с “Уулвърхямптън” за ФА Къп.

Проклятието застигна дори непобедимия “Манчестър Сити” – Серхио Агуеро се оказа “черната овца” на “гражданите”, снимал се с Дрейк преди първия двубой с “Тотнъм” в Шампионската лига. Към списъка с “похитени” от рапъра са още Конър Макгрегър, загубил от Хабиб Нурмагомедов, любимият му баскетболен тим “Кентъки” пък няма титла, откакто той се появи с техен артикул в публичното пространство. Същата участ споходи тази година и колежанският “Алабама”, претърпявал тежка загуба от най-големия си съперник в американския футбол “Клемсън”.

А Дрейк има жертви дори в тениса -През 2015 г. Серина Уилямс шокиращо загуби от Роберта Винчи на полуфинала на Ю Ес Оупън пред погледа на… мхм.

Кефи ли те?

Здрав бой в НХЛ (ВИДЕО)

Първи тийзър трейлър на „Star Wars: The Rise of Skywalker“