in

Десетте най-важни съвета на Силвестър Сталоун за фитнеса

Силвестър Сталоун, Жан Клод ван Дам, Арнолд Шварцнегер – това са героите на нашето детство. Нямахме търпение да изгледаме поредния екшън с някой от известните актьори, а после дълго време не можехме да заспим, представяйки си, че сме един от тях. Впечатляваха ни физиката на Слай, Ван Дам и Арнолд, тяхната увереност в най-напечените моменти, а също и каскадите.

Години по-късно нещата не са се променили. Тримата все още ни вдъхновяват. Последният такъв пример е Слай. При посещение в книжарница с изненада попаднахме на нова книга между стилажите, а на корицата бе именно той – Роки, Рамбо, Гейб (“Катерачът”).

„Във форма със Слай“ е нещо повече от наръчник за фитнес и хранене. Това е провокативен и откровен поглед към изпитанията и триумфите на една от най-известните холивудски звезди. В нея Сталоун разказва как от хилаво хлапе се превръща в идол на милиони.

Неговата цел е с тази книга да помогне на читателите да променят вредните си фитнес навици, да се справят с безразсъдното хранене и да могат да оценят какво представляват дори когато не се чувстват като екшън герои. Между дебелите корици ще намериш неговата биография, тренировките, съветите за хранене и уроци по вдъхновение.

Кефи ли те?

Млада звезда във футбола: Мацките вече ми пращат голи снимки

Отговорихме с DISS TRACK на King Robi