in

Краят е близо: Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха

Краят на света изглежда е близо, брато – социалните медии Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха за ужас на хората по цял свят. Единственото сигурно място в нета си остана Twitter, където хиляди се оплакаха, че нямат достъп до въпросните социални мрежи, всяка една от които е собственост на Марк Зукърбърг. Около 14 часа бългаско време и трите платформи спряха да работят. И докато ние рестартирахме рутери, телефони и всякакви други джаджи, най-големите медии в Европа и Америка съобщиха новината за предполагаем технически проблем.

Всичко това се случи само часове, след като се появи информация, че акционерите на Фейсбук са поискали на годишното събрание оставката на Марк Зукърбърг. Това ние отдавна пожелахме, но нямаше кой да ни чуе.

А сривът е втори в рамките на месец. На 14 март Фейсбук отново се срина, предизвиквайки вълна от негодувание в останалите платформи за комуникация. Така че, брато, готви се за най-лошото, което може да е и най-доброто за нас – човечеството – краят на социалните мрежи. Малко е вероятно, но все пак трябва да си подготвен. Затова започни да четеш какво са правили поколенията преди появата на Фейсбук, Инстаграм и т.н. От първа ръка знаем, че не е било чак толкова лошо. Даже никак.

в дъждовния ден ни отнеха и скъпия ни фейсбук

баси държавата

— драги ми господине (@zanshin0) April 14, 2019

Кефи ли те?

Тото битката на Братоците: Ше ги събаряме (31 седмица)

Учените: Две Старки умират в последния сезон на “Игра на тронове”