in , ,

Създателите на “Игра на тронове” знаели финала още преди пет години

Създателите на хитовия сериал “Игра на тронове” казват, че са знаели как ще приключи поредицата още преди пет години и са убедени, че феновете ще харесат финала, брато.

“Искаме хората да го харесат. Това значи много за нас”, споделя Даниъл Брет Уайз, който заедно с Дейвид Бениоф създава поредицата, базирана на романите на Джордж Р.Р. Мартин “Песен за огън и лед”., цитирани от “Дневник”.

“Също така знаем, че без значение какво правим, дори да е оптималната версия, ще има определен брой хора, които биха намразили най-доброто от всички възможни версии”, допълва още той.

“Игра на тронове” спечели множество награди “Еми” и в момента е най-големия хит на HBO с над 30 млн. зрителите само в САЩ, както и с огромна армия от отдадени фенове в целия свят.

Финалните шест епизода на фентъзи сериала, чието действие се развива между няколко враждуващи фамилии на измисления континент Вестерос, започват излъчването си в неделя и ще приключат на 19 май.

Уайз казва още, че той и Бениоф са знаели още преди около пет години как ще приключи сериалът в основни линии.

В седми сезон, който бе излъчен през 2017 г., героите се подготвяха за голямата битка за Железния трон, докато армия от бели бродници, водени от Краля на нощта, се отправиха на юг, за да унищожат човечеството. Двамата изпълнителни продуценти споделят, че с времето е станало все по-трудно и по-трудно да пазят детайли от сюжета в тайна. Макар да се основава на книгите на Мартин, сериалът отдавна е задминал момента, до който се простира историята в тях.

“Няма да си отдъхнем, докато финалният епизод не бъде излъчен без никакво изтичане. Определено се радваме, че успяхме да преминем през снимките и продукцията без нито едно изтичане на информация досега. Имаше обаче ситуации, които се получиха при постпродукцията или пък около седмица преди излъчването на даден епизод. Така че навлизаме в най-опасния период”, допълва Бениоф пред изданието.

Уайз и Бениоф казват още, че смятат да се скрият някъде офлайн след последния епизод през май.

“Ще бъдем на тайно място, с изключени телефони и ще отваряме различни бутилки”, споделя плановете им Уайз. Бениоф допълва: “Смятам да съм много пиян и много далеч от интернет.”

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Продават легендарната кола на мистър Бийн

Гошо от Почивка има специална песен за Шабла