in

14-годишен изкара 200 000 долара от игра на компютър

Учил си старателно, следвал си след това 4 или 5 години в университета, стажувал си, взели са те на работа и всичко това ти е коствало много, брато. Е, може да ти подейства леко демотивиращо, когато разбереш, че в същото време 14-годишен тумбак изкара 200 000 долара само за няколко месеца от игра на компютъра.

Но недей да се отчайваш – парите развалят хората особено, когато още не си пълнолетен. Историята на Грифин Спикоски все пак впечатлява. И той е фен на играта Fortnite, както милиони други. Младокът качи в края на 2018 година видео в YouTube, в което показва как побеждава един от най-известните геймъри в света.

Публикацията му бързо придоби популярност и събра 7.5 млн. мнения. А за да стигне до големия успех, тинейджърът прекарва по 8 часа на ден пред компютъра, но след като приключи с училището и уроците. През уиекнда обаче часовете пред монитора се удвояват.

Той стана известен с канала си в YouTube, където има над един милион последователи. Зрителите с интерес гледат младия геймър под прякор Skeptic, да се бие със съперници в онлайн битка в супер популярната игра. Парите пък идват от реклами и спонсорски сделки. Неговите родители му помогнаха да създаде собствена компания и нае личен финансист за сина си, за да може момчето да се справи с печалбите.

А младият идол планира да спести парите, които печели, за да ги похарчи за университет или закупуване на жилище в бъдеще. Браво!

И ние имаме канал в YouTube, брато, но все още сме далеч от истината. Поне не го крием. Все пак ще ти бъдем благодарни, ако ни последваш и там. Наздраве!

Кефи ли те?

Това не е гол! (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Сара внася екзотика в този мрачен и дъждовен ден (СНИМКИ)