in

Тото битката на Братоците – прогнози от Първа лига до Ла Лига (седмица 30)

Тридесет пъти ура за прогнозите на нашата тайфа. По-тъпо начало на уикенда трудно бихме дали, брато. Факт е обаче, че имаме три криминални прогнози, но идеята е да излъчим най-тънкият познавач на футбола сред авторите на Brato.bg.

Заклеваме се, че в този материал не е замесен алкохолът и прогнозите ни са правени на трезва глава. Хлъц. Честно, бе! Припомняме, че условието е едно – коефециентът да е минимум 1.8. Имаме го.

Филипао
(15/29) Познати/прогнози

Барселона – Атлетико (Мадрид)

Каталунците са първи със 70 точки, а гостите са с 62 и единственият им шанс да запазят интригата в шампионата е да победят. Това обаче трудно ще стане на “Камп Ноу”. Въпреки че последните три сблъсъка на този стадион са завършили под 2,5 гола, този път мисля, че ще бъде обратното.

Прогноза: Гол/Гол и Над 2,5 гола
Коефициент: 2,25

Валдес
(16/29)

Интер – Аталанта

“Нерадзурите” играят на приливи и отливи като всички водещи отбори в Серия А, с изключение на “Ювентус” и “Наполи”. Сега обаче е различно – тимът на Лучано Спалети отново има своя лидер в състава си – Мауро Икарди. Аржентинецът бе в обтегнати отношения с ръководството и най-вече със своя треньор, но през седмицата се завърна в игра, вкара гол и отборът му би “Дженоа” (4:0). Допълнителен стимул за домакините ще бъде фактът, че първият мач бе спечелен от “Аталанта” с 4:1. Унижение, което не е по вкуса на “Интер”.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.05

Макс
(8/29)

Лудогорец – ЦСКА

Домакините не могат да ходят по терена, а вече един път паднаха от ЦСКА с 0:1 в мач за Купата на България. “Орлетата” вече баш не я могат, щото в един момент и парите немат значение. Мачът пак ще е мъка откъм красота, но все пак ще е здрава битка. Прогнозираме Х тоя път, макар че ЦСКА като нищо може да си ги плесне пак.

Прогноза: X
Коефициент: 3.25

Кефи ли те?

Селфи след гол доведе до дузпа за противника

Адел Таарабт – Талант, вълнение, разочарование