in

Нощ в музея: Airbnb предлага нощувка в Лувъра

Сайтът за резервация на нощувки по цял свят Airbnb предлага уникална възможност на своите клиенти, брато – нощувка в Лувъра. Точно така, това не е първоаприлска шега. Тези, които искат да прекарат нощта сред световни шедьоври, ще могат да спят в уютен ъгъл под купола на известната пирамида, която се намира над входа на сградата.

Гостите ще могат да се насладят на всички експозиции през деня, а след затварянето на музея ще имат възможността да се разхождат из залата с личен водач, историк на изкуството.

Сред експонатите е и известната картина на Леонардо да Винчи Мона Лиза, а късметлиите ще имат възможност да я видят, без да се бутат и да вкарват лакти, за да зърнат Джукондата.

 

Ексклузивната обиколка включва изискан ренесансов аперитив и релакс на луксозен парижки диван, придружен от музика на винилови плочи. Класа! След това идва екстравагантната вечеря в зашеметяващата трапезария. Вечерта на мечтите ще завърши с акустичен концерт в луксозните апартаменти на Наполеон III. След това можете да се отпуснете в удобно легло под купола на пирамидата.

Акцентът на това турне е, че то е уникално. Лувъра ще бъде отворен само за една нощ, във вторник, 30 април. Тези, които искат да имат тази неповторима възможност да видят Париж и да прекарат нощта в Лувъра, трябва да се регистрират на сайта на Airbnb преди 12 април и да напишат мотивационно писмо защо ще станат най-добрите гости на Мона Лиза.

Кефи ли те?

Пиян нахлу в районно, “уволнявал” полицаите наред

5 нови яки италиански песни (ВИДЕО)