in

По*но звезди ти шепнат мръсотии, ако си хвърлиш боклука в кофата

Японците обичат джаджите, брато. Не спират да ни изумяват с нови технологии, но последната ни удари в чувствата. В Токио вече има умни кофи по улиците. Хората, които си изхвърлят боклука в тях, имат възможност да гледат видео на местни звезди от по*ното. В кадрите палавите Цецки благодарят на човека, спомогнал за чистотата в града.

Кофите се появяват на изскачаща платформа в оживения квартал Сибуя, за който се твърди, че има сериозен проблем с тези навици на жителите.

“Ние създадохме кофите, които излъчват този секси глас на по*но актриси, когато хората поставят боклук в него, за да решим този казус и да насърчим обществото да продължава в същия дух.”

Има общо 60 различни фрази, които умната джаджа казва и трябва да си много редовен, за да започнат да се повтарят. Сред тях има и познати реплики като “още, още”, “вкарай го целия” и така нататък.

И това не е всичко – кофите имат сензор за размера на боклука и според това колко голям товар изхвърляш, гласът е различен. А у нас това няма как да се случи. Но все пак ще е яко да видиш бившата на дисплея, докато поема плика с празни бутилки и използвани презервативи.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Боби Михайлов не каза дали е доволен от точката срещу Косово

Продават великденски яйца, вдъхновени от “Игра на тронове”