in ,

Подарък от небето: Приятели намериха хладилник, пълен с бира насред полето

Петък е, брато,  и от сутринта слюноотделяме с мисълта за студена бира. Въпрос на време е да сбъднем поне тази си мечта и нищо не може да ни спре.  Можем само да завидим на двамата пичове от Небраска, които в края на работния ден намериха хладилник, зареден с бири… насред голо поле.

Кайл Симпсън и Гейланд Стауфър забелязали домакинския уред на 50 метра от пътя. След като осъзнали късмета си, изпили по едно пиво и натоварили хладилника в колата. На другия ден американците публикували снимка от щастливия момент и разказали за приключението си във фейсбук групата “Небраска през обектив”, за да се стигне до интересната развръзка. Снимката видял и самият собственик на загубената цена вещ Брайън Хили. Уредът му се сторил познат, още повече, че бирата била от любимите му. Иде развръзката…

Оказало се, че след като през 2007 година в дома на Хили станал пожар, той пренесъл хладилника в барака близо до брега на реката. След нечуваното наводнение в Средния запад в САЩ река Плат завлякла домакинския уред на около 5 км по-надолу. Така хладилникът продължил да работи безупречно не само след пожар, но и след наводнение. Наздраве!

Виж и последното видео от нашия влог

Кефи ли те?

Арестуваха 104-годишна баба, за да изпълнят заветното й желание

168-килограмовият Василий е шампионът по спортни шамари (ВИДЕО)