in

Тото битката на Братоците – хванахме мач с коефициент 6.05 (Седмица 28)

Ред е за нова порция футболни прогнози, брато. Само преди седмица Макс разби конкуренцията, след като неговият мач с коефициент 6.05 излезе – Ливърпул-Бърнли гол/гол и 9-11 корнера. Такива прогнози могат да те направят богат. Е, сега отново сме тук, а условието е едно – прогнозата да бъде с коефициент от минимум 1.8.

Филипао
(15/27) Познати/прогнози

ЦСКА – Берое

“Червените” са в подем, докато гостите май ще бият шута на Александър Томаш. Берое е ковти съперник, но само, когато играе с Левски.

Прогноза: ЦСКА и над 2,5 гола
Коефициент: 2.37

Валдес
(15/27)

Милан – Интер

Неделя вечер плътно сме пред телевизора, брато. Голямото дерби на Италия не се пропуска, дори и да те чака Цецка на легло. Милан влиза в срещата в по-добра форма и самочувствие. Тимът на Дженаро Гатузо няма загуба в последните 10 мача, а това спомогна за изместването на градския съперник Интер от тройката. Освен това “росонерите” имат едно голямо оръжие – “Бум, бум” Пионтек. На свой ред “нерадзурите” не са в необходимата форма, а само преди два дни отпаднаха и от Лига Европа. Част от основните фигури са контузени, а Мауро Икарди все още отказва да тренира с отбора. Всичко това предразполага за една трудна, но все пак ценна победа за домакините.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.37

Макс
(7/27)

Фулъм – Ливърпул

Тука ше е голем мач, брато. Фулъм драпат да се спасяват, а Ливърпул са в настроение след победата в ШЛ срещу Байерн Мюнхен. Хората на Клоп искат титлата и посягат към нея с всеки изминал мач, нямат право на грешка, защото Манчестър Сити иска същото. Требва да се внимава. Ливърпул са супер бързи, а Фулъм требва да спечели точка на живот и смърт. Ше е ритане да си ебе майката.

Прогноза: Над 3,5 картона
Коефициент: 2.10

Кефи ли те?

Най-необразовани и бедни са хората в “Люлин” и “Надежда”, най-начетени са в “Младост”

В Швеция спечелиха 53,4 милиона евро джакпот от тото, ние само губим