in

Прогноза с коефициент 6.05 и още от Тото битката на Братоците (седмица 27)

Пак сме тук, брато! Този път неделно. Време е за седмичната ни рубрика “Тото битката на Братоците”. В нея се съревноваваме един срещу друг, а условието е едно – прогнозата да е с коефициент от минимум 1.8. Имаме го!

Филипао
(15/26) Познати/прогнози

Арсенал – Ман Юнайтед

Як мач! Домакините ще ускат да си върнат за загубата от Юнайтед преди време в турнира за купата. Гостите обаче няма да се дадат лесно.

Прогноза: гол/гол и над 2,5 гола
Коефициент: 1,83

Валдес
(14/26)

Интер – СПАЛ

Днес “нерадзурите” празнуват 111 години от създаването на клуба, брато. Не се намират в най-добрата си форма, но подобни поводи винаги дават допълнителен стимул. Трибуните ще бъдат пълни и това е вън от съмнение. Съперникът обаче е коварен. Прави добър сезон и е далеч от зоната на изпадане. Поне засега.

Прогноза: 1 с Хенди кап
Коефициент: 2.05

Макс
(6/26)

Ливърпул – Бърнли

Момчетата на Юрген Клоп трябва да се справят задължително тук и това ще налее малко олово в краката им. Бърнли са ритачи и ръгачи, които не се притесняват да се бутат и джаскат. Нищо чудно нема да има в тва и двата отбора да отбележат гол. После ще има драма, късна победа за домакините, писаници във Фейсбук, псуване, пиенье и накрая поредна загуба в залозите, ама важното е да сме живи и здрави в крайна сметка. Не е зле да се обърне внимание, че коефициентът за 9-11 корнера е 2.75. Натегай яко, резко и силно!

Прогноза: Гол/ гол и 9-11 корнера
Коефициент: 6.05

Кефи ли те?

Козата Линкълн стана кмет на малко градче

Багата прибира тлъста сума след победата си в UFC