in

Brato.bg завладя още една социална мрежа, последвай ни и там

Светът се развива, брато, и ние се стараем да сме актуални. Няма как, иначе пазарът ще ни изхвърли. Ха-ха-ха, това си беше смешно, защото ние сме много далече от пазара, освен в случаите, в които ходим за домати за ракията. Пак се отплеснахме.

Тук сме, за да те подканим да ни последваш на едно друго, по-различно място. След като на няколко пъти създавахме страници във Фейсбук, а имаме профили още в Туитър, Инстаграм и Тубата, сега на ред е и 15toGo.

Допускаме, че не си го чувал, но сме способни да ти простим. Причината за това се крие във факта, че приложението за смартфони е сравнително ново. То е предназначено за онази част от нашите читатели, която обожава пътуванията. Донякъде може да срещнеш сходни функции като на Инстаграм, но не е точно така. Пак можеш да си качваш снимки, да следваш яки Цецки и приятели, но и да следиш за разумни оферти за екскурзии. Последното е само екстра на app-a, може и да не го ползваш.

Във 15toGO всичко започва с намирането и свързването на хора с общи интереси, сходства в желанията да посетят дадена дестинация или във вече посетените държави. Когато потребителите използват бутона Travel with Me (Пътувай с мен), те предлагат „приятелство с цел пътуване“, като в платформата за това се използва изразът travelship (от англ. travel – пътувам, и friendship – приятелство). Колкото повече хора приемат поканите, толкова по-голяма мрежа от пътешественици създава съответният потребител. Щом членовете на неговата мрежа резервират или маркират дадено пътуване като желано, той получава известие за това и може да се присъедини към тях.

Ние лично сме решили да използваме това приложение за малко по-различна цел. В него ще даваме съвети за яки бири от държавите, които ще посещаваме. Ще пишем нещо като ревюта за любимата ни течност, но успоредно с това ще воайорстваме, публикувайки снимки на дупета на местни жени. Е, не се гордеем с това си начинание, но кой не се е изкушавал в днешно време да снима задните части на някоя неустоима Цецка? А и не сме перфектни, това го знаеш.

Тук някъде е хубаво да подметнем, че сме проучили добре приложението 15toGo и то не е едно от многото, които всекидневно заливат интернет пространтвото. В интернет намерихме публикации, според които пичовете дори са спечелили няколко награди за стартъпи.

ТОВА е нашият профил във 15toGO!

Кефи ли те?

В Англия “обвиниха” Арън Рамзи за смъртта на Кийт Флинт и Люк Пери

Видеото, което официално и завинаги ни отказва от кренвиршите