in ,

Мъжки празник този вторник под знака на мартеницата

Абракадабра сим салабим, брато. Тази седмица има четири работни дни, но ние можем да ги превърнем в три. Няма никаква тайна, само махмурлук. Още не е тук, но ще ти го докараме, ако дойдеш на Мъжки празник в клуб “Грамофон”. Купонят вече се завърна ударно, а сега обещава отново да размести и без това разместените павета на “Дондуков”.

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО

И този път, както и предишните, си има тема – баба Марта. Не очаквай обаче това да включва възрастни жени, които да танцуват без сутиени на дансинга. Цъ! Можеш да се премениш като мартеничка в бяло и червено, такъв поне е неофициалният дрескод на партито, което е с нестандартен час от 22:14.

Това че е Мъжки празник обаче не означава, че няма да има и Цецки. Напротив! В много от случаите нежният пол надделява като присъствие, но не, за да ни скапят настроението, а за да го повдигнат… настроението. Там ще са и пичовете от “Скандау”, но събитието не е обвързано с техни певчески изяви, по-вероятно е да си къркат кротко и да си поръчват песни на DJ Mati.

И за финал искаме да те помолим нещо. Ако си решил да идваш в клуб “Грамофон”, не прави като тази мацка от Великобритания. Тя се намаза с месечния си цикъл, за да покаже на приятеля си, че това не е нещо гнусно, а “красиво” и “могъщо”. Това няма да мине във вторник вечер на входа…

Кефи ли те?

Първият футболен клуб на веганите

Чу ли песента на Гошо от Почивка за Божинката? (ВИДЕО)