in

Тото битката на Братоците – 3 мача и 14 коефициент (Седмица 25)

След краха с прогнозите от Първа лига, брато, се заричаме повече да не се бутаме там, където футбол няма. Кълнескис! Вече ще даваме прогнози само за големите първенства, там има някакъв резон и статистиките си важат. 

Впускаме се в пореден епизод на “Тото битките на Братоците”, а идеята е да се съревноваме помежду си за най-добри прогнози. Ти пък можеш да намажеш, ако прецениш, че има смисъл. Условието е само едно – прогнозата да е с коефициент от минимум 1.8.

Филипао
(14/24) Познати/прогнози

Манчестър Юнайтед – Ливърпул

Троен мач, брато. Юнайтед са зли на пинчери при Оле Гунар Солскяер, а Ливърпул преследва така жадуваната от пантивек титла. Тоя мач и Коце Маца не знае как ще завърши.

Прогноза: гол/гол и над 2,5 гола
Коефициент: 2.00

Валдес
(13/24)

Лестър – Кристъл Палас

Крив мач между криви съперници. “Лисиците” са в серия от 6 двубоя без успех, а столът на Клод Пюел се клати като преден зъб на ром. Добре де, сравнението може да не бе особено политически коректно, но си е така. На свой ред гостите нямат загуба в последните 5 мача и дори са на 1/4-финал за ФА Къп. Предричам щастиви мигове за “сините” и труден успех.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.25

Макс
(6/24)

Борусия Дортмунд – Байерн Леверкузен

Домакините са страшни тоя сезон, първи са и натискат здраво да взимат купата в немското първенство. Обичаме немска бира, наденички на скара, а Гертруда е грозна, затова домакините ще бият. Нема начин да нема начин. Леверкузен обаче също имат добри изпълнители – има един рус, един кафяв и двама високи, които не биха се дали лесно. Затова да заложим мъдро!

Прогноза: 1-ца и под 3.5 гола
Коефициент: 3.10

Кефи ли те?

Мъж купи къща, намери в гаража уникална ретро кола (СНИМКИ)

Сглобиха хипи ван Volkswagen от 400 000 части за лего (СНИМКИ)