in

Тренировката на Сталоун за “Рамбо 5” (ВИДЕО)

Силвестър Сталоун може да е на 72 години, брато, но все още си го бива. Тренира по-здраво от теб, за да влезе във форма за филма “Рамбо 5: Последна кръв”. Гледаме тренировката му и се мотивираме и ние да влезем в залата, така ни е действал Слай винаги.

Сталоун също е решен да бъде в максимална форма за филма, който трябва да е и последният от поредицата за военния ветеран. Актьорът залага на тренировъчното разнообразие и включва класически бодибилдинг упражнения в програмата си, но не пропуска и по-екзотични натоварвания, популярни сред силовите атлети и MMA състезателите. През 90-те пък Слай залагаше на тренировките със собствено тегло като набирания, лицеви опори, скачане на въже и т.н. И сега не пропуска кардиото.

А актьорът не държи само на тренировки, но и на качествената храна, добър източник на протеин, здравословни полинаситени и ненаситени мазнини и бавноусвояващи се сложни въглехидрати и фибри. Сталоун е минал през всички възможни диети и е заключил, че най-добрия хранителен режим е този, който може да спазваш в дългосрочен план. Водата е основополагаща.

Кефи ли те?

Гласувай ТУК да има “А” група на FIFA 20

Котка може да наследи част от богатството на Карл Лагерфелд