in

Тото битката на Братоците: Три прогнози от Първа лига (Седмица 24)

Първа лига се завърна, брато! Ужас! Първенството ни се възобнови с 0:0 между първия и последния пред 100 души. Това е само началото, абсурдите тепърва предстоят. И за да се възползваме от тази “истерия” около родния ни футбол, решихме да дадем три много диви прогнози от 21-ия кръг на Първа лига.

Те са част от нашата рубрика “Тото битката на Братоците”, в която се съревноваваме тримата автори. Условието е коефициентът на прогнозата да бъде минимум 1.8, щото иначе и баба знае така.

Филипао
(14/23) Познати/прогнози

Левски – Локо Пд

Мяу! Божигол ще е надъхан, брато. Левски като цяло ще иска да почне сезона с победа, още повече, че Лудогорец гризна дървото срещу Верея. Въпреки че Локото са коравички, мисля, че ще има голове в мача.

Прогноза: Левски и над 2,5 гола
Коефициент: 2.40

Валдес
(13/23) Познати/прогнози

Ботев Пловдив – Славия

Ботев Пд – Славия е другият шедьовър от родния ни ешелон. Звучи някак не на място цялото това изречение. “Канарчетата” нямат право на грешка, а евентуален успех ще им гарантира почти на 100% място в топ 6 и след края на редовния сезон. “Белите” пък са твърдо в долната половина, но това не означава, че няма да се хвърлят на Коматево. Напук на нулевото равенство в първия двубой, сега прогнозата ми е да има голове, да има зрелище.

Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 2.25

Макс
(6/23) Познати/прогнози

Черно море – ЦСКА

Може би ще има дъжд от голове, защото и двата отбора ще влязат с настроение в мача. Футболистите са отпочинали, не са напрегнати. Домакините са корав отбор, шият голове отвсякъде, а Любо Пенев ще иска гръмка победа, за да му тръгне добре. Кво ше стане едва ли и Нострадамус знае, но тоя мач е перфектен за губене на пари. Действай.

Коефициент: 3.5
Прогноза: Над 2.5 гола и ЦСКА

Кефи ли те?

ВИДЕО: Умна яхта за 6 млн. долара

Not Safe For Work
Click to view this post

Полицайките, които искаш да нахлуят у вас за арест (СНИМКИ)